Friday, May 31, 2013

Δεν ντρέπονται αυτοί οι βουλευτές που υπογράφουν την παραπομπή του Παπακωνσταντίνου;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΚΑΡΙΩΣ;;;

Την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουνίου προγραμματίστηκε να εισαχθεί προς συζήτηση και λήψη απόφασης η πρόταση 54 βουλευτών μέσω της οποίας ζητείται η επέκταση της έρευνας της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ, ώστε να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του Παπακωνσταντίνου και για το αδίκημα της απιστίας περί την υπηρεσία.

Οι 54 βουλευτές υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι «ο πρώην υπουργός Οικονομικών όφειλε, μόλις έφθασε στα χέρια του ο ψηφιακός δίσκος, να τον πρωτοκολλήσει και χωρίς δεύτερη σκέψη να τον διαβιβάσει στο ΣΔΟΕ με εντολή να αξιοποιηθεί το περιεχόμενό του για φορολογικούς λόγους».
Και λοιπόν;

Η Λίστα Λαγκάρντ είναι σχεδόν ένα χρόνο στα χέρια της τρικομματικής κυβέρνησης και καλό θα ήταν να μας πει τι έπραξε προς την κατεύθυνση προς την οποία κατηγορείται και ο Παπακωνσταντίνου!!!

  • Περισσότερος χρόνος έχει περάσει από τότε που την πήραν "ακέρια" αυτοί που τον παραπέμπουν, κι αυτό για το οποίο παραπέμπεται ο Παπακωνσταντίνου είναι αστείο και καταγέλαστοι όλοι αυτοί οι βουλευτές που υπόγραψαν την πρόταση...
Δεν είναι υπερβολικό να θέλουν να θυσιάσουν τον άνθρωπο για να σώσουν τον Βενιζέλο;;;

No comments: