Friday, May 3, 2013

Καμιά εμπιστοσύνη στα συστημικά μέσα ενημέρωσης!!!!


ΕΠΕΙΔΗ έγινε θέμα το δημοσίευμα των "Νέων" (που υπόγραψε ο Γ.Παπαχρήστος), μήπως όλοι όσοι ασχολήθηκαν θα έπρεπε να ξανασκεφτούν σχετικά με το ρόλο κάποιων εφημερίδων και εκδοτών;
Πολλά είναι τον τελευταίο καιρό τα "ύποπτα" δημοσιεύματα των εφημερίδων του πάλαι ποτέ κραταιού συγκροτήματος Λαμπράκη και νυν Ψυχάρη!
Και δεν χρειάζεται να εξηγήσω για ποιο λόγο.
  • Τα σενάρια γενικώς προβλέπουν την απαξίωση του Παπανδρέου.

Τη δουλειά τους κάνουν.
Αλλά και ο Γ.Παπαχρ. ίσως άθελά του προστέθηκε στη χορεία των δημοσιογράφων του συγκροτήματος που δίχως πολλή σκέψη πυροβολούν.
Τι θα τον εμπόδιζε άραγε πριν δημοσιοποιήσει το νούμερο, εξαιτίας του οποίου έγινε πολύς ντόρος, να επικοινωνήσει με το γραφείο του Παπανδρέου για να διασταυρώσει τα στοιχεία;;;
  • Είναι παλιός δημοσιογράφος ο Γιώργος και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται, παρά το γεγονός ότι εκ των υστέρων αναγνώρισε το λάθος του.

ΔΕΝ γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ κι ούτε θ' αρχίσω τώρα να φωνάζω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Ωστόσο, επειδή γνωρίζω τα πρόσωπα και τον τρόπο λειτουργίας, όποιοι είχαν τις ευθύνες για τα οικονομικά, ας ξεκαθαρίσουν το τοπίο και καλό θα είναι οι δημοσιογράφοι να βάλουν ένα φρένο και να ασκούν με τιμιότητα τη δουλειά τους και με το χέρι στην καρδιά. Δεν επιτρέπονται πλέον παιχνίδια γιατί όλοι βρισκόμαστε στα δυο στενά και είναι κρίμα να θολώνει η ατμόσφαιρα από ανοησίες και να παρασύρεται και ο κόσμος... Αυτό που προτείνω: Καμιά εμπιστοσύνη στα συστημικά μέσα ενημέρωσης!

No comments: