Saturday, May 25, 2013

Με τι προσόντα Άννα Διαμαντοπούλου... μας προκαλείς;;; Είσαι παρελθόν!!!

Διαβάζω ένα ρεπορτάζ στο "Εθνος" ότι σε... ασφυκτικό κλοιό από ένα «επιθετικό» μπαράζ δημόσιων παρεμβάσεων και «μηνυμάτων» από στελέχη (και) με μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται η Ιπποκράτους. Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι και εκείνο που δεν είχαμε καταλάβει και πρέπει πλέον να νιώθουμε πιο ασφαλείς, είναι πως υπάρχουν... έτοιμοι αρχηγοί για να οδηγήσουν το καράβι και να κυβερνήσουν τη χώρα!
  • Ας είμαστε όμως σοβαροί, διότι η εικόνα που παρουσιάζει η ελληνική πολιτική είναι... παιδική χαρά, για να μην πω είναι εικόνα τρελοκομείου, αφού βλέπουμε στρατηγούς, σοφούς, πρωθυπουργούς, στρατάρχες, φιλοσόφους άφθονους να κυκλοφορούν και η καημένη η χώρα περιμένει εναγωνίως να ζήσει καλύτερες μέρες. 
Θα περίμενε κανείς μετά από τόσα χρόνια πολιτικής δραστηριότητας και λειτουργίας της Δημοκρατίας μας, ότι θα είχαμε πράγματι σώφρονες πολιτικούς και μάλιστα στο χώρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Δεν μ' ενδιαφέρουν οι άνθρωποι της Δεξιάς, δεν μ' ενδιαφέρουν οι άνθρωποι της λεγόμενης παραδοσιακής Αριστεράς, αλλά όλοι εκείνοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Δυστυχώς, είμαστε θεατές σ' ένα παιδικό πάρτι, αν και θεωρώ ότι τα παιδιά εν γνώσει τους παίζουν τους μεγάλους και υποδύονται κάποιους από τους ήρωές τους. Ενώ οι πολιτικοί που εμφανίζονται στον ελληνικό λαό διακηρύσσοντας την μοναδική δική τους αλήθεια κι ότι έχουν πρόγραμμα σωτηρίας της πατρίδας, είναι καταγέλαστοι. Η Άννα Διαμαντοπούλου, λόγου χάρη, γράφει στην ιστοσελίδα της: ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!!! Και είναι προφανές ότι "νέο" θεωρεί τον εαυτό της... Κρίμα γιατί δεν έχει το γνώθι σαυτόν η Άννα. Τι λέει, λοιπόν το βιογραφικό της; ΙΔΟΥ:
  • Η πολιτική της καριέρα ξεκίνησε ως Νομάρχης Καστοριάς στην ηλικία των 25 χρονών.
  • Υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. το 1993.
  • Στις εκλογές του 1996 εκλέχθηκε Βουλευτής Κοζάνης και ακολούθως υπηρέτησε ως Υφυπουργός Ανάπτυξης υπεύθυνη για τις Ιδιωτικοποιήσεις.
  • Τον Σεπτέμβριο του 1999 έγινε Ευρωπαίος Επίτροπος Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων.
  • Επέστρεψε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ως Βουλευτής Επικρατείας το 2004 και επανεκλέχθηκε στην Α’ Αθηνών το 2007 και το 2009.
  • Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Οκτώβριος 2009-Μάρτιος 2012.
  • Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μάρτιος 2012-Μάιος 2012.
Ωραία, λοιπόν. Δεν θα την ρωτήσουμε για το έργο της και τις προτάσεις της που υλοποιήθηκαν, αλλά τη ρωτάμε αν χόρτασε ή όχι αξιώματα!! Και τώρα τι θέλει; Να γίνει αρχηγός κόμματος, να κυβερνήσει η χώρα;; Με τι προσόντα;; Αλλά καλό θα ήταν να μας θυμίσει ποια στάση κράτησε την περίοδο της μεγάλης αλλαγής με την εκπαραθύρωση του Γιώργου Παπανδρέου και στη συνέχεια φυσικά. Παρά την αγωνιώδη προσπάθειά της να αναβαπτισθεί, πρέπει να ξέρει ότι είναι... παρελθόν!!!

No comments: