Wednesday, May 15, 2013

Χατζηνικολάου: ο δερβίσης των λέξεων...




ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ;;; 
Αλλά όχι μόνο τον σταθμό του, τον Realfm, θα πρέπει να κλείσουν, αλλά και τον ίδιον τον ιδιοκτήτη γιατί με τις επιθέσεις του κατά των μελών του ΕΣΡ αποδείχτηκε ότι δεν σέβεται ούτε ιερό ούτε όσιο. Επειδή έχει ενοχληθεί από τα συνεχή πρόστιμα που του επιβάλλει το ΕΣΡ!!! Και καλά του κάνει, εδώ που τα λέμε. Γιατί έχει μπερδέψει τους ρόλους και την δημοσιογραφική αποστολή ενός μέσου όπως είναι και το ραδιόφωνο. Νομίζει ότι είναι ο...Αβραάμ πάπας! Απειλητικός, εγωπαθής, δημιουργεί ατμόσφαιρα πολέμου και τελεί σε θέση υποτέλειας στη μαγεία των λέξεων που εκστομίζει. 
Σαν ρήτορας της κακιάς ώρας επιζητεί ν' αποσπάσει από το ακροατήριό του μια βιαστική και ανεξέταστη επιδοκιμασία, που θα έχει σαν συνέπεια το χειροκρότημα ή την επευφημία. Δηλαδή, ο ίδιος επιδοκιμάζει όλα όσα ακούγονται από τους συνεργάτες του στις διάφορες εκπομπές;;; Και ακούγονται σημεία και τέρατα για να προσελκύσουν ακορατές. Και ο Χατζηνικολάου θέλει και τα ρέστα από τον πρόεδρο του ΕΣΡ, τον κ. Λασκαρίδη, προς τον οποίο ακούγεται σα να του σηκώνει το δάχτυλο και να τον απειλεί. Δεν μ' ενδιαφέρει ο στόμφος του  ούτε τα φραστικά σχήματα που χρησιμοποιεί για να υπηρετήσουν το λογόφιλο πάθος του.
Επιπλέον, είναι φανερό ότι παλεύει απεγνωσμένα να φανατίσει και το ακροατήριό του κι αυτό είναι άκρως επικίνδυνο σε μια εποχή που οι πολίτες προσπαθούν να ξεχωρίσουν την αλήθεια από το ψέμα...

No comments: