Monday, May 27, 2013

Αυτή τη δημοσιογραφία "διδάσκει" ο Θέμος Αναστασιάδης!!!

Τον Θέμο Αναστασιάδη τον ξέρετε. Είναι πασίγνωστος όχι τόσο για την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, όσο για μια σαχλή εκπομπή του στον ΑΝΤΕΝΝΑ, η οποία είναι πασαρέλα για γυμνά μοντέλα, για ανατομικές παρατηρήσεις του γυναικείου σώματος και γελοία υπονοούμενα που κάνει συνεχώς ο Αναστασιάδης ντυμένος κάθε τόσο λες και είναι κάθε μέρα... αποκριές!
Αλλά, όμως αρκετοί τον μάθαμε από τα φοβερά και τρομερά ρεπορτάζ της εφημερίδας του κυρίως για το ΠΑΣΟΚ και τους ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Φυσικά δεν έχω όρεξη να επιχειρηματολογήσω για οτιδήποτε. Απλώς έκανα μια περιδιάβαση στα περιεχόμενα της εφημερίδας του και μεταξύ άλλων πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών θεμάτων, εξέχουσα θέση έχουν με τις προκλητικές φωτογραφίες τα παρακάτω θέματα: 

Στη μπανιέρα του σπιτιού τους
Η αγάπη που έχει τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και ο σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας στο νερό φαίνεται ότι είναι κάτι που έχουν μεταδώσει και στο γιο τους, Γιάννη.  

Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύεται
H Τζούλια πλέον μετράει αντίστροφα για να ντυθεί στα λευκά  

 «Δεν την πλήρωσα γιατί δεν έχω τόσα λεφτά»
«Χαίρομαι που μου το λες αυτό γιατί αυτή η συγκεκριμένη τσάντα ήταν δανεική. Μια φίλη μου, μού λέει: «Να σ'τη δώσω να πας εκεί αφού σου αρέσει πολύ;».  

Κάποιες φορές η καρδιά ξεπερνάει τη λογική
Για την προσωπική του ζωή, τους λόγους που πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και την επιρροή που είχε η επιτυχία στην καθημερινότητά του μίλησε σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Παντελής Παντελίδης.  

Στο Μες στην καλή χαρά
Ο Πάνος Μουζουράκης καθισμένος στον καναπέ του Μες Στην Καλή Χαρά, το πρωί του Σαββάτου, μίλησε για την επερχόμενη συνεργασία με τον Μάριο Αθανασίου στη θεατρική παράσταση «HANGOVER IV» αλλά και τη συμμετοχή του στην «Εβίτα» που θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα με πρωταγωνίστρια τη Νατάσσα Μποφίλιου.  

Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο τραγουδιστής. O Ησαϊας Ματιάμπα δήλωσε ότι δεν έχει... μεγάλα προσόντα

Σέξι μαμά… Φωτογραφίζεται ξανά με το μαγιό της η Μαριέττα Χρουσαλά

Το μοντέλο «αδειάζει» την τραγουδίστρια…
Μιλώντας στο περιοδικό «Like», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για τη σχέση του με την Ελισάβετ Σπανού, την προσωπική του ζωή, αλλά και την πορεία του στο modeling  

Τους ευχόμαστε από καρδιάς να παραμείνουν λαμπεροί, χαμογελαστοί και δεμένοι...  

Μαζί με τον γιο τους στην παραλία
Τα πρώτα μπάνια της οικογένειας Λιάγκα. 
H Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, πήγαν για μπάνιο σε παράλια της Αττικής. Το ζευγάρι όμως δεν ήταν μόνο του, μαζί τους είχαν και τον μικρό Γιάννη, τον γιο τους.

Η έκπληξη της βραδιάς όμως ήρθε, όταν ο τραγουδιστής έκανε τατουάζ την εικόνα της Παναγίας, μπροστά στην κάμερα της...  

Ο Δημήτρης Μάζης και η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκαν σε γνωστό πολυκατάστημα των βορείων προαστίων μαζί με την κορούλα τους και έκαναν τα ψώνια τους. Το ζευγάρι επισκέφθηκε αρκετά καταστήματα ενώ στο τέλος της βόλτας τους πήγαν με την μικρούλα στο παιδότοπο του πολυκαταστήματος για να παίξει η μικρή.

Η Αντωνία  Καλιμουκου, μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! 
Weekly για την περιπέτεια που πέρασε, πριν λίγους μήνες, όταν φωτογράφιζαν το πρόσωπο της, στην υπόθεση της σύλληψης ενός μοντέλου, για πορνεία στη Βουλγαρία.

Τι λέει για τους παπαράτσι; Demy: «Δε θέλω να κρύβω τη σχέση μου, απλά είμαι λίγο ντροπαλή»

Η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή,  «Πρωινό mou»  και μίλησε για την σχέση της με τον τραγουδιστή, Χρήστο Χολίδη. Το μοντέλο και παρουσιάστρια δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης. 

Φαίνεται πως η επανασύνδεση του Chris Brown με την πρώην του έχει «ταράξει» την Rihanna η οποία δεν σταματά να...  

Ένα πράγμα έχει μείνει σταθερό στη ζωή της Candice Swanepoel τα τελευταία εφτά χρόνια: ο σύντροφος της Hermann Nicoli...  


No comments: