Saturday, September 19, 2015

Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;;;;;;

Όπου υπάρχει καπνός, εκεί υπάρχει και φωτιά!!!!! Αυτό είναι βέβαιο. Κι επειδή τον τελευταίο καιρό ακούγεται όλο και πιο έντονα και ΔΕΝ διαψεύδεται, διάβασα λοιπόν [στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ του Λιβάνη, που ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές] ότι ο Λαλιώτης ετοιμάζει το "προξενιό" της Φώφης με τον Τσίπρα!!! Γνωστό επίσης είναι τοις πάσι ότι ο Λαλιώτης πάντοτε υποστήριζε ότι «χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει η κεντροαριστερά!!!!
Δηλαδή, εντελώς κουφά πράγματα και τούτο διότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας δεν έχουν σχέση με την κεντροαριστερά, αφού οι σταλινικές καταβολές τους δεν τους επιτρέπουν ν' ανοίξουν το μυαλό τους και να πολιτευτούν σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών.
Εξάλλου, οι προϋποθέσεις που βάζει ο Τσίπρας για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είναι ανόητες. Είναι φανερό ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κηδεμονεύσει την πολιτική ζωή του τόπου και να διαλύσει τη χώρα. Δεν είναι υπερβολή αυτό, ότι δηλαδή θέλει να διαλύσει τη χώρα, διότι αποδείχτηκε ότι μέσα σε εφτά μήνες προξένησε μέγα κακό που σε ένταση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Επιπροσθέτως, η ανικανότητά του να κυβερνήσει, η απειρία του και το μίσος που τρέφει εναντίον όλων των πολιτικών παρατάξεων, όπως επίσης και εναντίον των Ευρωπαίων ηγετών και αυτής της ίδιας της ευρωπαϊκής οικογένειας, δεν του επιτρέπουν να έχει καθαρό μυαλό, αυτό που στην κρίσιμη αυτή συγκυρία χρειάζεται η χώρα.

Καμιά, μα καμιά, δικαιολογία δεν υπάρχει για να κυβερνήσει τη χώρα ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΨΕΥΤΗΣ αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά όποιο κόμμα και να τον στηρίξει, απλώς θα του κρατάει το φανάρι για να κάνει ο Τσίπρας και τα σταλίνια του τη δουλειά τους. Μην ξεχνάμε ότι ο Δραγασάκης εάν δεν έχανε τότε από την Παπαρήγα, σήμερα θα ήταν ο γραμματέας του ΚΚΕ!!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ προξένησε κακό στη χώρα και η παραμονή του στην εξουσία θα την αποτελειώσει. Είμαι βέβαιος ότι θα δημιουργήσει το δικό του παρακράτος στον κρατικό μηχανισμό και αρχίζω να φοβάμαι ότι θα αναβιώσει το φακέλωμα που τώρα θα είναι ηλεκτρονικό!!!!

Συνεπώς οποιαδήποτε συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα εξαφανίσει κυριολεκτικά το ΠΑΣΟΚ και θ’ αρχίσει μια νέα οδυνηρή περίοδος για τη χώρα, διότι δεν μπορεί να είναι κυβερνήτης ένας άνθρωπος που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Κακή επιλογή ο Βαρουφάκης, κακή επιλογή η Κωνσταντοπούλου, προϊόν εκβιασμού το μνημόνιο που έφερε, κακή επιλογή ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης και ο Μητρόπουλος και η Βαλαβάνη, φόρτωσε περίπου 90 δισ. ευρώ στις πλάτες των πολιτών από την 7μηνη δήθεν διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα capital controls, άδειασε κυριολεκτικά τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και άλλων δημόσιων οργανισμών... Έχουν γραφτεί κατ’ επανάληψη τα τραγικά λάθη του Τσίπρα. Δεν τα καταλαβαίνει η μάζα που εξακολουθεί να τον στηρίζει, αλλά είναι κρίμα να μην τα καταλαβαίνουν κι εκείνοι που περιμένουν πώς και πώς να συνεργαστούν μαζί του. Και να ήθελαν να συνεργαστούν γιατί δεν έβαζαν τις προϋποθέσεις;;;

Εν πάση περιπτώσει κανείς δεν δικαιούται να πεδικλώνει τους πολίτες και να τους αφήνουν να πράξουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους. Αλλά, εδώ είμαστε για να τα ξαναπούμε.

No comments: