Saturday, September 21, 2013

Όποιος χρυσαυγίτης τολμήσει και με πλησιάσει, τον έφαγα λάχανο!!!!

"Φοβάμαι ότι αν δεν ξυπνήσουμε, θα έχουμε το τέλος του Φύσσα..."!!!!! Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου ενός δημοσιογράφου στο site του Χρ. Παναγιωτόπουλου (διευθυντή ειδήσεων του γνωστού Mega).

Για πότε γίνεται η ενορχήστρωση, πραγματικά είναι αξιοπερίεργο. Σαν να υπάρχει ένας αόρατος διευθυντής ορχήστρας και κατευθύνει τη γραφίδα και τη γλώσσα κάποιων που αμέσως μπαίνουν στο πετσί του ρόλου τους... Έτσι, λοιπόν, μετά την καταιγίδα της ομαδικής παράκρουσης, και την κινητοποίηση του φοβικού συνδρόμου, εγώ ήδη έφερα σιδερά και έβαλε σιδερένιες πόρτες και παράθυρα στο σπίτι μου, παρήγγειλα μια σιδερένια πανοπλία και θα κυκλοφορώ με αυτήν και φυσικά πάνοπλος: καλάσνικοφ, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, κι ένα πιστόλι της beretta, η οποία έχει πολύ σύγχρονα όπλα, αφού "έχουν σχεδιαστεί για προσωπική άμυνα, και προσφέρουν μεγάλη περιεκτικότητα σε πυρομαχικά, αξιοπιστία και αντοχή..." Έτσι, όποιος χρυσαυγίτης τολμήσει και με πλησιάσει, τον έφαγα λάχανο...

Να συγχαρώ τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Δένδια που έστειλε στον εισαγγελέα τόσες πολλές δικογραφίες με περιστατικά χρυσαυγιτών [μη τον μαλώνετε που άργησε να τις στείλει και τις κρατούσε τόσο καιρό στο συρτάρι του - απλώς τις είχε δώσει να καθαρογραφούν], και τον πρωθυπουργό μας που έχει δώσει εντολές για να ξεκαθαρίσει το τοπίο από τα φασιστικά στοιχεία που μας έκαναν το βίο... αβίωτο και, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα ψηφίσω τη Νέα Δημοκρατία για να καθαρίσει την κοινωνία μας από τα ακραία στοιχεία και να κυβερνήσει απερίσπαστη τις επόμενες τετραετίες.

Να ευχαριστήσουμε και κάποιες εφημερίδες που αστραπιαία έκαναν έρευνες και μέσα σε χρόνο-ρεκόρ παρουσίασαν όλη τη δράση της Χρυσής Αυγής με ντοκουμέντα και όχι με συκοφαντίες, όπως το "Εθνος" [μπράβο, μπράβο] και στο "Πρώτο Θέμα", με το "ματωμένο" πρωτοσέλιδο, που το έβαλε για να λειτουργήσει αποτρεπτικά στους πολίτες να υποστηρίξουν αυτή τη φασιστική οργάνωση.

No comments: