Monday, June 3, 2013

Ο Φώτης Κουβέλης, δάσκαλος της μικροπολιτικής...

Είναι φανερό πλέον ότι ο Φώτης Κουβέλης δεν έχει σχέση με την Κεντροαριστερά, και δεν μπορεί ν' αποβάλει την πολιτική του καταγωγή. 
  • Πάντοτε πολεμούσε με αγριότητα (παρά το μειλίχιο ύφος του) το ΠΑΣΟΚ και τους Παπανδρέου. 
Τώρα περιμένει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και μαζεύοντας διάφορους, γενικώς δυσαρεστημένους Πασόκους αλλά και πολιτικά αλλοπρόσαλλους, φιλοδοξεί να δημιουργήσει ΑΥΤΟΣ την μεγάλη Κεντροαριστερά!!! Παρά τις κατ' επανάληψη προσκλήσεις του δυστυχισμένου, απογοητευμένου και αναξιοπαθούντα Βενιζέλου, δεν απάντησε ποτέ θετικά, αρνούμενος οποιαδήποτε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Αλλά κι εδώ που έχει φτάσει το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί ο κύριος Κουβέλης να σφυρίζει αδιάφορα. Και φαίνεται έως γελοία η συμμετοχή του στην τρικομματική κυβέρνηση όπου αλωνίζει ο Σαμαράς κι αυτός ο Κουβέλης παρά τις διαφωνίες του επιμένει να τον στηρίζει "για εθνικούς λόγους"...
  • Η αλαζονεία του είδους αυτού των ανθρώπων της λεγόμενης παραδοσιακής αριστεράς δεν έχει όρια. 
Έχω την εντύπωση ότι περισσότερο νοιάζεται για την οριστική διάλυση του ΠΑΣΟΚ παρά για το μεγάλωμα του δικού του κόμματος. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τσίπρα. Αυτό που κάνουν και οι δυο και τα κόμματά τους, δηλαδή να μαζεύουν παλαιοπασόκους, μωροφιλόδοξους που δεν χόρτασαν προβολή και αξιώματα και κάποιους άλλους που ποτέ δεν είχαν καταλάβει γιατί βρέθηκαν κάποτε στο ΠΑΣΟΚ, είναι για πανηγύρια.
  • Η πολιτική και οι πολιτικοί στην Ελλάδα των μνημονίων είναι για τα μπάζα.
  • Στη χωματερή, στη χωματερή...

No comments: