Sunday, June 16, 2013

"Μη αναστρέψιμη" η ασθένεια Σαμαρά, που συσκοτίζει τα προβλήματα και εξαπατά τον λαό!!!


  • Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ...
  • ΥΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ... 

Απορώ γιατί όλοι οι Εργαζόμενοι δεν έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Μιλάει με γενικότητες, αοριστολογίες, για σπατάλες, για χίλια δυο και συνεχίζει ο απατεώνας να χαϊδεύει το ακροατήριό του στο Ναύπλιο όπου μιλάει και το ακροατήριό του είναι όλο το υπουργικό συμβούλιο και οι τοπικοί παράγοντες της Δεξιάς. 
  • Θέλει να επιβεβαιώσει δηλαδή ότι η απόφασή του είναι "ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ"!!!
  • Το ακούνε αυτό ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης;;;
  • Είναι φανερό ότι ο Σαμαράς είναι εκβιαστής γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ κι αυτό το ξέρει και γι' αυτό τους στριμώχνει συνεχώς.
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ!!!!
ΕΙΝΑΙ δυνατόν όλοι εργαζόμενοι να είναι κλέφτες, να μην δουλεύουν, να έχουν εξαπατήσει την υπηρεσία τους, να έδιναν αυτοί τις εξωτερικές παραγωγές;;;; Κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπήρξαν και κάποιοι που πρέπει να εντοπιστούν και να διωχθούν. Αλλά, αυτά που λέει ο Σαμαρά είναι παλιανθρωπιές...

  • ΕΙΠΕ ακόμη ο ΣΑΜΑΡΑΣ: «Το κάστρο των βολεμένων παρέμενε άθικτο»!!!!
Εάν έχει τον ανδρισμό, ας ονοματίσει για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς. Δεν μπορεί η μπάλα να παίρνει όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι -επαναλαμβάνω- να τον γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια!!! Πεντέμισι χρόνια βρισκόταν η Δεξιά, η Νέα Δημοκρατία, του Κωστάκη Καραμανλή, και έλυνε κι έδενε, αλώνιζε κυριολεκτικά και την κουρέλιασε τη δημόσια τηλεόραση.

Μίλησε ακόμη ο θρασύτατος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας για "τολμηρές μεταρρυθμίσεις"!!!  Μήπως μπορεί να μας πει ποιες είναι;;; Έχουμε χάσει τον εαυτό μας με την κυβερνητική πολιτική, τα χαράτσια, τους φόρους, τα κυνηγητά των τραπεζών, την ανεργία των παιδιών, των νέων, με το κλείσιμο των επιχειρήσεων, με την ακρίβεια... Κι αυτός μιλάει για μεταρρυθμίσεις!!!

Και αφού εκθείασε την παράταξή του, "την παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού που έχει περάσει πολλά αλλά έχει αντέξει στην κρίση και τώρα δυναμώνει και άντεξε γιατί αυτή η παράταξη λέει την αλήθεια και γιατί τολμάει", ξαναγύρισε στο τροπάριο ότι "εμείς..." κι "εμείς..." για τις μεταρρυθμίσεις... Ο ανόητος, ο δημοκόπος, ο λογόφιλος, ο λαοπλάνος, ο ψεύτης!!! Η πολιτική του δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια προσπάθεια συσκοτισμού των προβλημάτων και εξαπάτησης του λαού.

ΜΗΠΩΣ κανονικά θα πρέπει να κυνηγήσουμε δικαστικά και τον Σίμο Κεδίκογλου που τον στείλαμε για μετεκπαίδευση στην Αμερική με δικά μας λεφτά κι όταν επέστρεψε πήγε να δουλέψει στην ιδιωτική τηλεόραση, στον Αντέννα, δίπλα στην Κορομηλά;;; Εχει το θράσος το μειράκιο της δημοσιογραφίας, ο Κεδίκογλου να βγάζει και ανακοινώσεις ότι δεν εργαζόταν στην ΕΡΤ!!! Είναι το λιγότερο αστείος. Επίσης κυκλοφορεί ευρύτατα πλέον στο διαδίκτυο το βίντεο με τις δηλώσεις του την εποχή του ΠΑΣΟΚ που έλεγε ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κλείσει η ΕΡΤ κ.λπ. Τα έχουν ακούσει όλοι και μονάχα αυτός δεν ντρέπεται και δεν βουλώνει το στόμα του. Και τα χρήματα που έλαβε ως αποζημίωση από την ΕΡΤ, το ελληνικό δημόσιο, δηλ. από τον ελληνικό λαό: 3.990 δολάρια για 57 ημέρες και 5.600 δολάρια για διανυκτερεύσεις στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Βρε άθλιε, σε πληρώναμε!!!

No comments: