Thursday, June 13, 2013

Βενιζέλος και Κουβέλης: πολιτεύονται με ψευδαισθήσεις κι ο Σαμαράς αλωνίζει!!!!

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ από τους Βενιζέλο και Κουβέλη του κινδύνου για την πολυθρύλητη  "πολιτική σταθερότητα" είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Δεν βλέπουν ότι ο Σαμαράς κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τους γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του -και τους γράφει κανονικότατα- κι αυτοί οι δυστυχείς πάνε με τον σταυρό στο χέρι;;;
  • Ο Σαμαράς είναι αποφασισμένος να επιβάλει το κράτος της ΔΕΞΙΑΣ. 
Έχει στα χέρια του τα ηνία της εξουσίας κι αυτοί τόσο καιρό νόμιζαν ότι συγκυβερνάνε! Και τώρα, με το λουκέτο που έβαλε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση δηλώνει απερίφραστα ότι δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Η απόφασή του για το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι "μη αναστρέψιμη"!!! Αυτοί οι κακόμοιροι συναντιούνται, μιλάνε, τηλεφωνάει ο ένας στον άλλον, κάνουν δηλώσεις, αλλά δεν έχουν καταλάβει τίποτε! Τους διαμήνυσε ο Σαμαράς ότι σήμερα θα επικοινωνήσει μαζί τους τηλεφωνικά για να τους ορίσει συνάντηση... εν ευθέτω χρόνω!!!

Θα πρέπει όμως κάποτε ν' αναρωτηθούν οι αρχηγοί των δυο αυτών κομμάτων που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία για να κυβερνάει, ποιος είναι ο δικός τους ρόλος!! Θα εξακολουθήσουν να κρατάνε φανάρι στον Σαμαρά και στη Δεξιά;;; Σε λίγο θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι καταπληκτικά τα ρούχα του βασιλιά, ενώ ο βασιλιάς είναι γυμνός... Για ποια πολιτική σταθερότητα μιλάνε όταν με μια φασιστική απόφασή του ο Σαμαράς έστειλε στην ανεργία 2.700 ανθρώπους και χωρίς εισόδημα αντίστοιχες οικογένειες και πού να σκεφτεί κανείς πόσοι από αυτούς είναι σε ηλικία που θα τους επιτρέψει να ξαναψάξουν για δουλειά. 

Όσοι είναι πάνω από 50 χρονώ, είναι "τελειωμένοι" και δεν πρόκειται να βρουν δουλειά. Όχι ότι θα βρουν οι άλλοι!!!  Αλλά το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση αυτή έρχεται σε ρήξη με τους πολίτες και γενικώς με τον λαό και όχι με τα κατεστημένα συμφέροντα.
  • Ας ξεμπροστιάσουν, επιτέλους, τον Σαμαρά  για να πάψουν να έχουν ενοχές ότι μπορεί να χρεωθούν την προσφυγή στις κάλπες, κάτι που επιδιώκει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

No comments: