Friday, June 7, 2013

ΑΝ ήμουν πρωθυπουργός...

...ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ.
Εάν ο υπουργός έχει ν' ανακοινώσει κάτι, να καλεί κάθε εβδομάδα τους αρμόδιους διαπιστευμένους συντάκτες των ΜΜΕ και να δίνει συνέντευξη και ν' απαντάει σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις.
  • Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αποθέωση της διαπλοκής είτε σε προσωπικό είτε σε κομματικό είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο.
Λόγου χάρη, βγήκε σήμερα ο ευγενέστατος κύριος Μανιτάκης να δώσει συνέντευξη στο Mega διαπλεκόμενο κανάλι. Εάν είχε ν' ανακοινώσει κάτι που ενδιαφέρει τον λαό γιατί να πάει να χάνει την ώρα του με τον Χασαπόπουλο και τον Αναγνωστάκη που ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΕΞΗ να τους τρώω στη μάπα;;; 

Δεν απαγορεύονται οι συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, αλλά αυτό το τροπάριο με τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που πάνε σε μια εκπομπή και την αράζουν με τις ώρες και τους διακόπτουν οι διαφημίσεις και οι βλακείες των τηλε-δημοσιογράφων που κοκορεύονται ότι ξέρουν τα πάντα κι έχουν υποτίθεται πληροφορίες, έχει παραγίνει. Τους λυπάμαι. Έχετε δει συνεντεύξεις με όλους αυτούς που έχουν εκπομπές κυρίως σε Αντέννα και Mega (και σε ΕΡΤ);;;

Βέβαια υπάρχει και το άλλο θέμα που έχει σχέση με όλους αυτούς μόνιμους θαμώνες των ραδιοτηλεοπτικών καναλιών, πολιτικούς και καθηγητάδες, δημοσιογράφους και κάποιους άλλους περίεργους αμπελοφιλοσόφους, που όλοι τους έχουν έτοιμες τις λύσεις και τις απαντήσεις για ΟΛΑ!!! Έχουν κάνει την κριτική τους για τον Παπανδρέου, ξέρουν για ποιο λόγο πολιτεύτηκε όπως πολιτεύτηκε, ποια είναι τα λάθη του, ποιο είναι το μέλλον, έχουν απαντήσεις για το μελλοντικό πολιτικό σκηνικό, ξέρουν τα λάθη του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, τα προτερήματα του ενός ή του άλλου, τα λάθη του ΔΝΤ ή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Κομισιόν, κ.λπ.
  • Η διαλεκτική έχει προ πολλού δραπετεύσει. Προσέξτε ότι όλοι έχουν περισπούδαστο ύφος και ο λόγος τους δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. 
[Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΙ Ο ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Mega...]

No comments: