Friday, October 30, 2015

ΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!!!!!!

Μπορεί ένα τμήμα του λαού να παίρνει τοις μετρητοίς αυτά που ξεστομίζει κάθε φορά ο πρωθυπουργός. Κι αυτό επειδή αυτά που λέει βγαίνουν από 'επίσημα' χείλη...
Αλλά πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον Τσίπρα. Αυτό το τμήμα του λαού που τον στήριξε, έχω την εντύπωση ότι έχει φθαρεί ψυχικά κι έχει σπρωχτεί στη μηδενιστική απάθεια.
Ο Τσίπρας με την 'πολιτική' του έχει φτιάξει μια ηττημένη ατμόσφαιρα στην ελληνική κοινωνία κι αυτό εν πολλοίς οφείλεται σε διαψεύσεις και ασυνέπειες.
Ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε πολιτικός που να λέει τόσα ψέματα και μετά να προσπαθεί με συναισθηματικές φούσκες να τα μπαλώσει.
Πάει σαν βρεγμένη γάτα στις Βρυξέλλες, τον καπακώνουν και μετά έρχεται στην Αθήνα και για εσωτερική κατανάλωση τα βάζει ο κακομοίρης με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε!!!!!!!
Κανονικό ανθρωπάκι.
Τον άκουσα χτες που έδινε μαθήματα... ανθρωπισμού!!!!
ΔΕΝ γίνεται ο ελληνικός λαός να βασίζεται πια στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ο οποίος σαν επαρχιώτης δικολάβος διεκπεραιώνει στο εσωτερικό μικροϋποθέσεις.
Φοβάμαι πως η μεγαλύτερή του επίδοση είναι να φαντάζεται ανεξάντλητη την αφέλειά μας και να την κουράζει με αλλεπάλληλες παλινωδίες και διαψεύσεις. Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να εξισώνει τις συναισθηματικές ανοησίες του με την πολιτική του αδυναμία ν' αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και το προσφυγικό πρόβλημα...
Ο Τσίπρας έχει κερδίσει τρεις [με το δημοψήφισμα] εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά δυστυχώς έχει χάσει τις αναμετρήσεις του με το ευρωπαϊκό κατεστημένο κι ακόμη δεν έχει πλέον την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.
Είναι μια αισχρή μειοψηφία!!!!!

No comments: