Wednesday, July 1, 2015

ΉΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ [και ο μπλοφατζής Αλέξης Τσίπρας]



Είναι αλήθεια ότι η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε ν’ απαξιώσει τους πολιτικούς αντιπάλους, είχε αποτελέσματα κι έτσι βλέπουμε γύρω μας πολλούς συμπολίτες / συμπατριώτες να μην έχουν τη δύναμη να πάρουν μια απόφαση σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία και να καταδικάσουν την καταστροφική κυβερνητική δράση που έφερε την πατρίδα μας στην περιοχή της χρεοκοπίας.
Ο Τσίπρας αυτό που κατάφερε ήταν να βάλει απέναντί μας όλους τους Ευρωπαίους. Και το σημερινό διάγγελμά του ήταν μια θρασύτατη στάση με μίσος και για τους Ευρωπαίους [ότι αυτοί έκλεισαν τις τράπεζες και φταίνε για όλα τα δεινά μας] αλλά και για τους Έλληνες πολιτικούς αντιπάλους του. Δήθεν συναισθηματικός, διχαστικός και κυρίως μπλοφατζής, συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πάντες και υπάρχουν πολίτες που τον πιστεύουν ή που πέφτουν στην παγίδα του κι αρχίζουν ν’ αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του ορθού λόγου!!!!

Κι ενώ η πατρίδα κινδυνεύει, δηλαδή οι άνθρωποί της κινδυνεύουν και το βλέπουμε καθημερινά, το βιώνουμε όλοι, είναι κάποιοι που φιλοσοφούν και πολιτικολογούν και θολώνουν την ατμόσφαιρα. Είναι η μεγάλη ώρα να πούμε όλοι το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ. Δεν έχουμε περιθώρια για μισόλογα. Ούτε ήξεις αφήξεις. Καθαρές και σταράτες κουβέντες. Και τώρα πρέπει ν’ αρνηθούμε την προπαγάνδα του πρωθυπουργού και να πούμε το ΝΑΙ στην παραμονή μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. 

Έχω ξαναγράψει ότι την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που ο Τσίπρας και η παρέα του επικαλούνται κατ’ εξακολούθηση ή την έχει κανείς ή δεν την έχει και δεν μας την χαρίζουν. Απλώς διαπιστώνουμε ότι η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ έχει νοθεύσει τις λέξεις και το νόημά τους, αφού λέξεις άγιες χρησιμοποιούνται για να χαρακτηρίσουν πρόδηλες αχρειότητες. Ο Τσίπρας και με το σημερινό διάγγελμά του προσπάθησε να ναρκώσει τις νοητικές ικανότητες των τηλεθεατών και ακροατών του και να επιβάλει τη μεθυσφαλή λογική του δερβίση των λέξεων.

Δεν υπάρχουν περιθώρια να μιλάμε στον αέρα. Περίσσεψαν πια οι αόριστες θεωρητικολογίες. Ο εχθρός μας είναι η τακτική που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άνθρωποί του που επιζητούν να μας οδηγήσουν σε αχαρτογράφητα νερά. Και για να το πετύχουν τα τελευταία χρόνια έχουν εθίσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού στη λεξιμαγεία. Ο Τσίπρας δεν μπορεί πλέον ν’ αξιώσει τον επίζηλο τίτλο του Οδηγού, αλλά πρέπει ν’ αρκεστεί στον τίτλο του Λαοπλάνου, που θα του αποδώσει η Ιστορία όταν θα έχει παρέλθει η μέθη και θα επιβληθεί η νηφαλιότητα της άτεγκτης κρίσης.

No comments: