Wednesday, July 29, 2015

ΣΥΡΙΖΑ [ΤΣΙΠΡΑΣ]: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΙΝ!!!!!!

Ζούμε μια από τις χειρότερες περιόδους της νεοελληνικής ιστορίας. Και τούτο διότι μμας κυβερνούν μπεχλιβλάνηδες, δημαγωγοί, λαϊκιστές, υποκριτές, ψεύτες. Η σημερινή λεγόμενη ΑΡΙΣΤΕΡΑ αποδείχτηκε ότι δεν ήταν παρά ένα φάντασμα κάποιων οραμάτων μιας αρκετά μεγάλης μερίδας προοδευτικών νεοελλήνων. Κι ευτυχώς που η αποκάλυψη ήρθε επιτέλους για να σωθούμε από τις διάφορες ψευδαισθήσεις που μας ταλαιπωρούσαν για πολλά χρόνια. Διαπιστώθηκε ότι ξύλινοι εγκέφαλοι κατάφεραν και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και τώρα κυβερνούν!!!! Τρόπος του λέγειν είναι ότι κυβερνούν. Απλώς έχουν την εξουσία και καταστρέφουν τη χώρα.

Χωρίς να το καταλάβουμε, ανεπαισθήτως [;;;] έγινε η επιδρομή των νεοβαρβάρων του ΣΥΡΙΖΑ και των διαφόρων συνιστωσών του κι έτσι μπορέσαμε να δούμε να εισβάλουν στη δημόσια ζωή η αναρμοδιότητα, η αμάθεια, η ημιμάθεια, η αυθάδεια και η ασυδοσία. Θρονιάστηκαν με τον αλαλαγμό της θρασύτητας εκεί όπου άλλοτε κρατούσε τη θέση της η ευθύνη.
Οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ είτε στην κυβέρνηση είτε σε κρατικές και δημόσιες θέσεις αγραμματολογούν, μωρολογούν, μπεχλιβανίζουν...
Αλαζόνες, υπερφίαλοι, εριστικοί, αναιδείς, προκλητικοί, εμπαθείς, κουτσαβάκηδες, ασφαλείς για την ανοχή του κοινού που τους παρακολουθεί, κρίνουν [ακόμη] τους πάντες, διαγράφουν την ιστορία και επιχειρούν να γράψουν τη δική τους, χωρίς αξιοπρέπεια κι ας κραυγάζουν για μια "ανάσα αξιοπρέπειας", με ακάθαρτες σκοπιμότητες στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, κι ενώ το κεφάλι τους είναι μογκολφιέρα, υποδύονται μια βαρύτητα που στην πραγματικότητα δεν αντιστοιχεί ούτε με υποδιαίρεση γραμμαρίου!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ...

No comments: