Monday, May 11, 2015

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ η παρέα του οδηγούν τη χώρα σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!! Θέλουν τον ελληνικό λαό ΣΥΝΕΝΟΧΟ.

Πάνε να μας στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα γιατί αποδείχτηκαν ανίκανοι να διαπραγματευτούν. Όλα όσα έλεγαν περί "σκληρής διαπραγμάτευσης" ήσαν απλώς ΨΕΜΑΤΑ και τα έλεγαν για να κρύψουν την παντελή ανικανότητά τους να καταλάβουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Τόσες μέρες συντηρούν το σενάριο περί ενδεχόμενου δημοσψηφίσματος κι έρχονται τώρα να πουν φωναχτά και χωρίς περιστροφές «Ναι» σε δημοψήφισμα ο Σόιμπλε και ο Ντάισελμπλουμ, που εμφανίζονται περίπου ως... ένθερμοι υποστηρικτές.
Τα παιδάκια της κυβέρνησης ανοητολογούν και κάθε δήλωσή τους φανερώνει ότι δεν έχουν σχέση με την πολιτική, δεν συναισθάνονται την κρισιμότητα των περιστάσεων, ή την νιώθουν και θέλουν να αποτινάξουν τις ευθύνες για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων που ΔΕΝ ΗΤΑΝ διαπραγματεύσεις, αφού σπατάλησαν το χρόνο για να διαγράψουν τις λέξεις ΤΡΟΪΚΑ και ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να τις αντικατααστήσουν με συμφωνίες, συμβόλαια, γκρουπ των Βρυξελλών, γκρουπ της Αθήνας και άλλες τέτοιες αηδίες. Αλλά κι αυτό το ούφο που παριστάνει τον οικονομολόγο, ο Βαρουφάκης, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να διαλύσει  τις διαπραγματεύσεις. Μόνο λόγια, λόγια, λόγια... από το Κόμο της Ιταλίας, από την Αίγινα, από το Παρίσι, από την Ρίγα....
 - «Η κυβέρνηση δεν φοβάται τη λαϊκή βούληση» λέει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Πραγματικά το μόνο που νιώθω είναι ότι αν είχα τη δύναμη θα τον άρχιζα στις γροθιές. Στο μεταξύ, κάποιοι άλλοι συνεργάτες του Τσίπρα τον ενημέρωσαν ότι μπορεί να κάνει δημοψήφισμα εντός 15 ημερών!!!!! Είναι φανερό ότι όλη αυτή η περίεργη φιλολογία γύρω από το περίφημο δημοψήφισμα εκδηλώνεται τις τελευταίες ώρες, μπερδεύοντας για τα καλά την κατάσταση γύρω από το ελληνικό πρόβλημα και την τροπή που μπορούν να πάρουν τα πράγματα στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους.

Ο ελληνικός λαός δυστυχώς θα πληρώσει το μάρμαρο και είναι κρίμα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ένας ηγέτης να τους στήσει στον τοίχο και να τους γυμνώσει για να καταλάβει ο λαός ότι δυστυχώς έμπλεξε με μπεχλιβάνηδες και κομπογιαννίτες που δεν ξέρουν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα. Θέλουν να υπογράψουν ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και με το δημοψήφισμα θέλουν να μεταθέσουν την ευθύνη στον λαό. Είναι απατεώνες!!!!!

No comments: