Saturday, April 4, 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ.... Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!

Φόρο τιμής στη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος στις 4 Απριλίου του 2012 έβαλε τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος, απέτισε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτή είναι η είδηση που συνοδεύεται και από τη σχετική φωτογραφία της προέδρου της Βουλής να στέκεται περίφροντις μπροστά σ' ένα δέντρο, όπου έχουν καρφιτσώσει τη φωτογραφία του αυτόχειρα και διάφορα σημειώματα. Δεν "τρώγεται" με τίποτα η προσπάθεια των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ να δείξουν ότι υπηρετούν τον ΛΑΪΚΙΣΜΟ και η συμ περιφορά τους είναι ενορχηστρωμένη στις επιταγές του.

Δυστυχώς για μας τους πολίτες, είμαστε αναγκασμένοι να "εισπράττουμε" καθημερινά τις ανοησίες της και πραγματικά λυπάμαι για εκείνους που την ανέδειξαν με την ψήφο τους στο αξίωμα που σήμερα κατέχει και το οποίο εκμεταλλεύεται για να εκτίθεται δια λόγων και πράξεων. Διάβαζα ότι στο περιοδικό "Βουλή και Ευρωβουλή" υπάρχουν στο τελευταίο τεύχος, 45 φωτογραφίες της!!!! Κι αυτό είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς ότι σε λίγο η κυρία θα θέλει να βλέπει μονάχα δικές της φωτογραφίες και κανενός άλλου. 

Η στάση της μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου είναι προκλητική, αφού ξεχνά τον ρόλο της και καταφεύγει σε σχόλια που δεν επιτρέπεται να κάνει, σε μορφασμούς, σε γέλωτες και σε οτιδήποτε της δίνει το δικαίωμα το αξίωμά της για να δημιουργεί κακό κλίμα μέσα στη Βουλή, να προκαλεί αντιδράσεις και την έχθρα...  Πέρα από το ότι θέλει να μιλάει συνεχώς, να κάνει τη δασκάλα της ηθικής, της δημοκρατίας, της τάξης κ.λπ. εντός και εκτός Βουλής. Δεν σέβεται τους αντιπάλους, αδιαφορεί για το αξίωμα των άλλων, για την ηλικία και τη ν προσφορά τους και δείχνει ότι θέλει να σβήσει την ιστορία για να την γράψει η ίδια κατά το δοκούν..
Άραγε πόσο θα συνεχιστεί αυτό;;;

No comments: