Tuesday, March 5, 2013

Δεν κοροϊδεύουν ποτέ έναν κρατούμενο!!!


Μου κάνει εντύπωση με την κακεντρέχεια και ηλιθιότητα με την οποία τα τηλεοπτικά κανάλια περιγράφουν και μεταδίδουν τις αποδοκιμασίες εναντίον κρατουμένων, όπως συνέβη στην περίπτωση [λέω την πιο πρόσφατη] του Άκη ΤσοχατζόπουλουΤο ξέρω ότι πολλοί θα ξαφνιαστούν, αλλά χρειάζεται καθαρό μυαλό για να δει κανείς με ωριμότητα τα πράγματα. Έχω πει πολλές φορές ότι η κοινωνία μας έχει ανθρωποφαγικά χαρακτηριστικά κι αν συνεχιστεί αυτή η εξέλιξη, είναι άγνωστο πού θα οδηγηθούμε... Ενώ ο Τσοχατζόπουλος μεταφερόταν από τις φυλακές στο δικαστήριο κάποιοι (ας πούμε περαστικοί, τυχαίοι διαβάτες) τον χλεύαζαν, κι αυτό οι ανόητοι δημοσιογράφοι το απέδιδαν στο οργισμένο πλήθος!!!
Είναι αστείο...
  • ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ!!!
  • Είναι απλό: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΜΥΝΘΕΊ!!!
Και φυσικά, όπως και να έχουν τα πράγματα, είναι ένας δυστυχισμένος, αφού επί τόσο καιρό όλοι τον έχουν στήσει στον τοίχο και τον πυροβολούν.. Δεν τον υπερασπίζομαι.
  • Υπερασπίζομαι το δικαίωμα για μια κοινωνία πολιτισμένη.
Και μη μου πείτε ότι η κακοδαιμονία του πολιτικού μας συστήματος και της κοινωνίας ήταν μονάχα ο Τσοχατζόπουλος! Μπορεί ο Άκης να ήταν είδωλο, αλλά ξεμασκαρεύτηκε. Αλλά έχει το δικαίωμα να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!! Απλούστατα πίσω από την περίπτωσή του βρήκαν την ευκαιρία να ταμπουρωθούν κι άλλοι, ων ουκ εστιν αριθμός, που έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του κράτους και του λαού. Και αξιοποιούν σήμερα με τον καλύτερο τρόπο την περίπτωση του Τσοχατζόπουλου για να σβηστούν και τα δικά τους ανομήματα. Και σπρώχνουν δίχως έλεος την κατάσταση στα άκρα για να υπάρξει η δική τους εξιλέωση.
  • Να τιμωρηθεί ο Τσοχατζόπουλος, να εκτελεστεί ο Τσοχατζόπουλος, για να ικανοποιηθεί το χιλιοταλαιπωρημένο προδομένο αίσθημά μας δικαιοσύνης και για να υπάρξει παραδειγματισμός.
  • ΟΜΩΣ, εμάς, που δεν διορθωνόμαστε, ποιος θα μας τιμωρήσει;;;

No comments: