Thursday, April 3, 2014

Ο Γιώργος Παπανδρέου και τα βοθρολύματα της δημοσιογραφίας!!!!


Πριν λίγες μέρες έγραψαν άρθρα στο ΒΗΜΑ ο Γεώργιος Π. Μαλούχος με τίτλο «Γιώργος ο Μοιραίος» και ο Μιχάλης Αγραφιώτης με τίτλο «Το αντάρτικο του κ. Γιώργου Παπανδρέου και η υποκρισία στην πολιτική». Σήμερα για πολλοστή φορά ο Πρετεντέρης ασχολείται σε άρθρο του στα ΝΕΑ με τον Γιώργο Παπανδρέου. Δεν είναι απαραίτητο να αντικρούσει κανείς αυτά που γράφουν οι αρθρογράφοι του συγκροτήματος. Τα γραφτά τους είναι βοθρολύματα.

Είναι εμετικά και αποδεικνύουν ότι το συγκρότημα [άλλοτε Λαμπράκη και τώρα] Ψυχάρη, ακολουθεί συγκεκριμένο σχέδιο αποδόμησης της προσωπικότητας του Παπανδρέου. Παραβλέπουν το γεγονός ότι ο ΓΑΠ δεν κυβερνάει τη χώρα και δεν έχει κυβερνητική θέση. Και δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία για να διαπιστωθεί ότι εάν δεν ακολουθείται συγκεκριμένο σχέδιο, τότε οι αρθρογράφοι θα πρέπει να πάνε το συντομότερο σε ψυχίατρο. 

Το ερώτημα δεν είναι τι σχέδιο υπηρετεί ο Παπανδρέου, όπως διαστροφικά ερωτά ο Πρετεντέρης, αλλά τι σχέδιο υπηρετεί ο ίδιος με τα κείμενά του στις εφημερίδες του συγκροτήματος και με τον ανόητο σχολιασμό του από το τηλεοπτικό κανάλι του Mega
  • Δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική η μανία κατά του Παπανδρέου.
Τι τον νοιάζει τον Πρετεντέρη αν ο Παπανδρέου θα μείνει στο ΠΑΣΟΚ, αν θα το ξαναπάρει στα χέρια του, αν θα φύγει από το ΠΑΣΟΚ, αν θα ιδρύσει καινούργιο κόμμα;;; Είναι πραγματικά αξιολύπητος ο Πρετεντέρης διότι μάλλον πάσχει από κάποια ασθένεια την οποία μόνον ένας καλός ψυχίατρος μπορεί να διαγνώσει. Εμάς τους απλούς και ανίδεους μας έχει μπλέξει. Χώρια από το γεγονός ότι κάθε βράδυ στις λεγόμενες «ειδήσεις» του Mega επιχειρεί μεθοδικά να ερμηνεύσει τις ειδήσεις, να προκαταλάβει τους τηλεθεατές και να ποδηγετήσει την κοινή γνώμη.

Στο σημερινό άρθρο του στα ΝΕΑ γράφει μεταξύ άλλων ανοησιών ότι ο Παπανδρέου κάνει «σαν κακομαθημένο παιδί»!! Είναι ανάξιο σχολιασμού. Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται είναι ότι μάλλον επειδή τον αγνοεί ο Παπανδρέου αυτός κάνει σαν κακομαθημένο παιδί και βρίζει και χυδαιολογεί μπας και τον προσέξει!!! Το ίδιο κάνουν και οι άλλοι αυλικοί του Ψυχάρη και κάποιων άλλων μεγαλοκαρχαριών που λυμαίνονται τη δημόσια ζωή του τόπου.

Καλά έλεγε προχθές ο Απόστολος Κακλαμάνης ότι δημοσιογραφικά σαπρόφυτα πάνε να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ, ενώ σιωπούν για τα έργα της ΝΔ 2004-2009!!!! Αλλά επόμενο είναι να τα έχουν μαζί του αυτά τα παπαγαλάκια κι όλοι εκείνοι που τον κυνηγούν καθημερινά, διότι ο Παπανδρέου είχε πει ΟΧΙ χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ των τραπεζών και σε βάρος του δημοσίου και των πολιτών. Μήπως και το Mega ιδιαίτερα, όπως και τ' άλλα συγκροτήματα των ΜΜΕ δεν τα έχουν μαζί του επειδή τους στέρησε τα θαλασσοδάνεια;;;

Εκείνο που πρέπει να σημειώσω είναι ότι με την ακατάσχετη προπαγάνδα τους έχουν καταφέρει να επηρεάσουν πολύ κόσμο σε σημείο που και η αναφορά μόνον του ονόματος του Γιώργου Παπανδρέου να προκαλεί αρνητικά συναισθήματα. Η πρώτη φυσικά αντίδραση αναφέρεται στο ότι αυτός μας έβαλε στο μνημόνιο!!!! Μα κανείς δεν σκέφτεται ότι εάν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο η Ελλάδα θα χρεοκοπούσε;;; Κι αυτό δεν είναι μια απλή κουβέντα αλλά θα το καταλάβαιναν οι συνταξιούχοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, τα ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ. Και βέβαια γίνεται και ευθεία αναφορά στο Κίνημα ότι δήθεν το διέλυσε!!! Αλλά το Κίνημα το κατέστρεψαν οι προσωπικές πολιτικές των στελεχών τα οποία ο ίδιος ο Παπανδρέου εμπιστεύθηκε, αλλά κι εκείνος που σήμερα υποδύεται τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπονόμευσε τον Παπανδρέου μέχρι τη στιγμή που κατάφερε αυτός και η παρέα του να τον αναγκάσουν να φύγει κι ό,τι έκανε στη συνέχεια ήταν διαλυτικό για το ΠΑΣΟΚ, αφού αυτή τη στιγμή είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

No comments: