Wednesday, November 19, 2014

ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ!!!! ΤΙ ΔΕΞΙΑ - ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ!!! Το ίδιο νόμισμα είναι...



Λίγο πριν ανέβει ο Σαμαράς στην εξουσία και γίνει πρωθυπουργός, έγραφα τα εξ αμάξης εδώ στο face book, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι εκ των φίλων. Είχα καταντήσει σχεδόν μανιακός αντισαμαρικός, διότι απλώς προέβλεπα τις εξελίξεις με πρωθυπουργό αυτόν τον τυχάρπαστο.
Τότε θυμάμαι ότι μια πολύ καλή φίλη που όμως δεν συμφωνούσαμε πολιτικά μου έγραψε: 
«Βρε Νίκο, τι έχεις πάθει με τον Σαμαρά;;;;»


Δεν απάντησα, αλλά την απάντηση την πήρε στη συνέχεια από την κυβερνητική πρακτική του Σαμαρά κι έτσι τον διαολόστειλε κι αυτή.

Τώρα, λοιπόν, που έχει προκύψει ο ΣΥΡΙΖΑ, πάλι τον έχω βάλει στο σημάδι και γράφω. Δεν μπορώ εάν δεν γράψω για τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι απλώς τον θεωρώ πληγή που θα κακοφορμίσει κιόλας. Και δεν αντέχω την υποκρισία των στελεχών του, του αρχηγού του, τα ψέματα και την δημαγωγία, τις υποσχέσεις.

Έτσι πάλι, μια άλλη εξαιρετική φίλη που όμως συμφωνούμε πολιτικά, μου έγραψε ότι με την τακτική αυτή προς τον ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώνονται οι οπαδοί του κι εμείς σπρώχνουμε πολλούς στην αγκαλιά του !!! Μπορεί να είναι κι έτσι. Αλλά εμείς δεν μπορούμε από αυτήν εδώ τη γωνίτσα ν' αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας. Αν ο λαός, αυτός ο λαός που κατοικεί σ' αυτήν εδώ την άκρη της Βαλκανικής, θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ, ας τον ψηφίσει. Μονάχα ότι μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.!!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχει κερδίσει ψήφους εκμαυλισμένες. Οι ψήφοι που του δόθηκαν είναι ψήφοι άβουλοι, χαριστικές, οργισμένες.... Άρα δεν είναι ψήφοι που έχουν δοθεί με λογική και σκέψη. 

Άκουσα τον Αλέξη Μητρόπουλο να λέει την αλήθεια που είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι πιθανό να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική»!!! Δεν είναι πιθανό, αλλά είναι βέβαιο ότι θ’ ακολουθήσει την ίδια πολιτική που ασκεί η συγκυβέρνηση, διότι απλώς δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς. 

Κάποιοι θα ενοχληθούν από τον τίτλο του άρθρου. Αλλά εγώ θα τους θυμίσω πως κάποτε όλοι αυτοί οι περιούσιοι αριστεροί έλεγαν ΤΙ ΠΑΠΑΓΟΣ - ΤΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ και ΤΙ ΔΕΞΙΑ - ΤΙ ΠΑΣΟΚ!!!!! Μήπως νομίζουν ότι τα ξεχάσαμε;;;

No comments: