Wednesday, February 18, 2015

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΔΩΝ!!!!



Εισέβαλαν κυριολεκτικά στη δημόσια ζωή του τόπου ερασιτέχνες, μπεχλιβάνηδες και με μια λέξη… βάρβαροι!!!!! Με περιορισμένο μυαλό και παιδεία και με ανώριμο ακόμη πολιτισμό. Είναι αλήθεια ότι έλειψε ο άμεσος έλεγχος και η αντίδραση του κόσμου.
Παρέλαβαν τη σκυτάλη της διακυβέρνησης αυτοί ακριβώς που αντί στα χέρια τους να κρατάνε πένα με σκέψη και ήθος, κρατάνε καλαμάκι για ακάθαρτες φυσαλίδες. Και είμαστε θεατές σ’ ένα έργο, όπου παρακολουθούμε αμαθείς, ημιμαθείς, αυθάδεις να έχουν θρονιαστεί με τον αλαλαγμό της θρασύτητας και της ασυδοσίας εκεί όπου άλλοτε είχε τη θέση της η ευθύνη. Διότι δεν μπορώ να δεχτώ, επ’ ουδενί, την ισοπεδωτική λογική τους που έχει διαγράψει τους πάντες και εμφανίζει εαυτούς ως ηθικούς, τίμιους, πατριώτες και Ελλαδοσώστες!!!!

Εδώ που έφτασε η Ελλάδα, προηγήθηκαν αγώνες και αγώνες. Υπήρξε διαφθορά, διότι απλώς κάποιοι πρόδωσαν την εντολή του λαού. Αλλά μην ξεχνάμε ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση μας αποτελείωσε. Και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν σήμερα πολιτικοί που ανεπίληπτοι και άμωμοι. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Αλλά…
Από εδώ και πέρα αρχίζει η δική μας δουλειά. Και ποια είναι η δική μας δουλειά;;;

  • ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΟΧΗ στους ψυχασθενείς που έχουν στρογγυλοκαθίσει στο σβέρκο μας!!!
  • ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΟΧΗ στους πληρωμένους κονδυλοφόρους και στα διαπλεκόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που καθημερινά επιχειρούν την ποδηγέτηση του κοινού.

Βλέπουμε πλέον ότι οι «ολιγάρχες» στηρίζουν την ψευδοκυβέρνηση των Τσίπρα και Καμμένου, μια κυβέρνηση που στηρίζεται στη συναλλαγή.

  • Αγγελοπούλου, Βαρδινογιάννηδες, Μπόμπολας, Ψυχάρης και άλλοι ων ουκ έστιν αριθμός στηρίζουν το κυβερνητικό αυτό έκτρωμα, το πολιτικά τερατώδες και κακότεχνο, που παρασέρνει τη χώρα σε περιπέτειες.

Θεωρώ ότι η διακυβέρνηση της  χώρας από αυτό το εξαμβλωματικό ντουέτο των Τσίπρα-Καμμένου γρήγορα θα περάσει. Θα είναι μια παρένθεση – μην πάει ο νους σας σ’ αυτή την ανοησία περί «αριστερής παρένθεσης», αφού δεν πρόκειται για αριστερούς αλλά πρόκειται απλώς για κομπογιαννίτες. Θα είναι μια παρένθεση οικείωσης του ονείρου με τη ζωή και γι’ αυτούς αλλά και για μας. Και για μας αυτή η παρένθεση είναι απαραίτητη για τις προσγειώσεις που έχουν ως έρμα την κτημένη πείρα. Άλλωστε γι’ αυτό η επαφή μας με την τραχύτητα των γεγονότων δεν είχε τόσο οδυνηρό ξάφνιασμα. Η εμπειρία είναι η προϋπόθεση της ψυχραιμίας. Δεν παραβλέπω ότι στην πορεία των χρόνων έχουν  επιβληθεί πολλές αναθεωρήσεις, ιδεολογικά γκρεμίσματα, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ τούτη την κυβέρνηση που ήρθε κατάφορτη από υποσχέσεις και από αφελείς προεξοφλήσεις του μέλλοντος και μας παρασέρνει σε περιπέτειες.

  • Αδιάλειπτος αγώνας για τη μεταβολή της μειοψηφίας σε πλειοψηφία, αυτός είναι ο στόχος μας.

No comments: