Wednesday, February 25, 2015

ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!!!!!

ΕΤΣΙ όπως λειτουργεί η κυβερνητική προπαγάνδα, σε αγαστή συνεργασία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης [μέσα μαζικής αποβλάκωσης], με την μονταζιέρα του Μαξίμου να δουλεύει στο ρελαντί, με τους προπαγανδιστές να κάνουν το μαύρο... άσπρο...
σ' εμένα και σε όσους έχουν αντίθετη άποψη έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα αίσθημα απόλυτης ανθρώπινης μοναξιάς.
Ουσιαστικά εμφανιζόμαστε ξένοι στο ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ σύμπαν, παρείσακτοι.
Κι αυτό το σύμπαν, που παρουσιάζεται κλειστό και αύταρκες, "ανέχεται" καθημερινά παραβιάσεις αναιρετικές της συνέπειάς του.

Αρχίζουμε να νιώθουμε ότι ζούμε στον κόσμο του George Orwell: «Αληθινή δύναμη δεν είναι η δύναμη πάνω στα πράγματα, αλλά πάνω στους ανθρώπους… Δύναμη είναι το να κομματιάζεις το ανθρώπινο μυαλό και να το ξανασυναρμολογείς δίνοντάς του το σχήμα που επιθυμείς».
Αυτοί οι κύριοι έχουν ενστερνιστεί για τα καλά το οργουελικό: Το έγκλημα της σκέψης είναι το θανάσιμο αμάρτημα!!!
Κι αυτό που με απασχολεί είναι ότι σ' αυτή τη "λογική" έχουν μπει ουκ ολίγοι πολίτες, επειδή νομίζουν ότι έτσι... θα σωθεί η χώρα!!!
  • Μπορεί άραγε κάποιος απ' όλους αυτούς να μας προεξοφλήσει το αύριο;;; 
Μπορεί κάποιος από αυτούς να μας βεβαιώσει ότι το αύριο που υπόσχονται θα καταδεχτεί τη δική τους γλώσσα;;;
  • Δυστυχώς, ω φίλοι, λείπει η θεωρία που θα θεμελιώσει το αύριο...
  • Εγώ δεν έχω διάθεση να γίνω ο παρήγορος εμψυχωτής για κανέναν!!!
  • Αυτοί που μας κυβερνούν τον επιφανή τίτλο του ήρωα τον φυλάνε οι πονηροί για τον εαυτό τους και τον τίτλο του μάρτυρα τον προτείνουν στους άλλους.
Και γράφω αυτά που γράφω για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω καμιά απολύτως όρεξη να γίνω μάρτυρας.
Δεν έχω αντοχές και ανοχές να ανεχτώ αυτό το κυβερνητικό συνονθύλευμα που παίρνει τα συνθήματα του ηρωικού καιρού, τα πραγματοποιημένα σε θεσμούς, και τα κάνει γραφειοκρατία, νοθεία, διαβουκόληση, νέα προνόμια, κρυφή και δύσοσμη λαγνεία... Ας μην προτρέξουν οι ψηφοφόροι του κι εκείνοι που δήθεν ελπίζουν... Τίποτε δεν έχει κερδηθεί κι ούτε φαίνεται στον ορίζοντα ότι μπορεί να κερδηθεί. Η νοθεία αφήνει να υποτίθεται πως έχει τη θεία χάρη μονάχα αυτό που κρατάει την "ομορφιά " του ιδεολογικού όπλου. Αλλά δυστυχώς πρόκειται για έναν πονηρό φετιχισμό. Και είναι βέβαιο ότι καλλιεργούν ένα είδος ιδεολογίας και το πλασάρουν στους αφελείς για να το λατρεύουν. Η πλάνη διαχέεται, ο διχασμός αναβιώνει και η σύγχυση επικρατεί παντού.

No comments: