Thursday, February 12, 2015

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ στους ΔΡΟΜΟΥΣ;;;;




Ποιος μπορεί ν' αρνηθεί ότι η αντιπολιτευτική τακτική που ξεδίπλωσε «πατριωτικά» ο Σύριζα, ήταν στην ουσία ένα εξαπάτησης του λαού και υφαρπαγής της ψήφου χιλιάδων πολιτών;;;;;
Δεν ήταν μονάχα η σύμπλευσή του με το ακροδεξιό και εθνικιστικό κόμμα του Καμμένου και των ψεκασμένων του, αλλά ήταν μια συνειδητή πρακτική εξευτελισμού του λαού, που τον παρέσυρε σε δήθεν πατριωτικές εξάρσεις, στις θριαμβολογίες για [άκουσον-άκουσον] επαναφορά της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας στον τόπο μας.

Και είναι θλιβερό να παρακολουθούμε αξιοσέβαστους ανθρώπους να «χαίρονται» για τον αήθη τρόπο με τον οποίο ο υπουργός Οικονομικών αντιμετώπισε τους Ευρωπαίους εταίρους και για την «περήφανη» στάση του πρωθυπουργού που ούρλιαζε στις πλατείες λέγοντας ότι αυτός θα βαράει νταούλια και ζουρνάδες για να χορεύουν οι ξένοι...

Και τι είδαμε κατάπληκτοι;;;
- Τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να πλέκει το εγκώμιο και της «μισητής» Γερμανίδας καγκελαρίου και του επίσης «μισητού» Γερμανού υπουργού Οικονομικών, όταν το κόμμα του στην Ελλάδα είχε παρασύρει τους πολίτες σε μια κατά τ' άλλα ανέξοδη λεκτική επίθεση εναντίον τους.
- Τον Έλληνα πρωθυπουργό παλεύει απεγνωσμένα ν' αλλάξει την ονομασία της Τρόικας που τώρα δεν θα τη λένε ΤΡΟΪΚΑ, αλλά ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ θα λέγεται ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ή κάπως έτσι.

Δηλαδή, τώρα όλοι όσοι βγήκαν με την παγωνιά στους δρόμους και τις πλατείες, είναι ευχαριστημένοι;;;; Ο «αγώνας» τους δικαιώθηκε;;; Εισέπραξαν την «ανάσα αξιοπρέπειας»;;;
Αυτό που μένει είναι ο θρίαμβος της δημαγωγίας και του λαϊκισμού από κάποιους πολιτικούς που πέτυχαν να ποδηγετήσουν ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης, παρασύροντάς την [την κοινή γνώμη] σε ανόητες εκδηλώσεις.

Ο πρωθυπουργός μπορεί κι αυτός τώρα να θριαμβολογεί ότι… κέρδισε!!!! Πιστεύει ότι κατάφερε να εξαπατήσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Δεν πιστεύω όμως ότι τα κατάφερε. Απλώς, ως δημεγέρτης, πέτυχε να εξαπατήσει εκείνους που θέλουν να εξαπατώνται. Και είναι η τακτική του δημεγέρτη να ερεθίζει και να εξεγείρει την κοινή γνώμη, από τις αντιδράσεις της οποίας [μικροκομματικά] επωφελείται.

No comments: