Monday, February 2, 2015

ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ!!!!!

Οι νεοέλληνες έχουν πάθει συριζίτιδα!!!!! Και το κυβερνών κόμμα θέλοντας να μοιάσει στην Εκκλησία και στις μεθόδους που έχει κατά καιρούς χρησιμοποιήσει, οργανώνει βλακώδη συλλαλητήρια, όπως αυτά τα δυο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ...

Ας σταματήσουν κάποιοι να μιλάνε για ψυχική ενότητα, διότι αυτοί που τώρα κυβερνούν, τα τελευταία χρόνια ασκούνταν στην στρατηγική της έντασης και της σύγχυσης. Δημιούργησαν εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία και τώρα ζητάνε από τον κόσμο να διαλαλήσει τη συμπαράστασή του στην πρακτική τους. Ας κάνουν καλά τη δουλειά τους κι ας αφήσουν κατά μέρος τη θρησκειολογική αντιμετώπιση μιας κατάστασης που απαιτεί γνώση των πραγμάτων και σωστή πολιτική. 

Δεν θέλω να γίνω συνένοχος μιας βλακώδους πολιτικής πρακτικής, που επιζητούν να ασκήσουν θλιβεροί ερασιτέχνες, οι οποίοι δεν μας έχουν δώσει καλά-καλά να καταλάβουμε εάν θέλουν να μείνουμε ή να χωρίσουμε τις τύχες μας από την Ευρώπη. Αλλά είναι αστείοι όταν λένε πως θέλουν να σώσουν ολόκληρη την Ευρώπη και δεν αγωνίζονται μονάχα για την Ελλάδα!!!! Έχει κανείς την αίσθηση ότι δεν ξέρουν ποια θέση πρέπει να κατέχει η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή γεωγραφία της πολιτικής. Διότι δεν είναι δυνατόν τη μια μέρα να κοιτάζουν προς την Ρωσία και μετά από δυο-τρεις μέρες; να θριαμβολογούν για τις δηλώσεις του Ομπάμα.

Και φυσικά ποιος έμφρων μπορεί να "χωνέψει" αυτή την αρρωστημένη σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με το ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα του Καμμένου;;; Αλλά είναι φανερό ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση και ασχολούνται μονάχα με τα κατορθώματα του Βαρουφάκη που πιστεύει ότι θα κατατροπώσει τους Ευρωπαίους με τα χέρια στις τσέπες!!!!

Αλλά δεν είναι μονάχα ο Βαρουφάκης. Είναι και ο Στρατούλης, που άρχισε να μοιράζει με την σέσουλα αυξημένες συντάξεις, ο Σκουρλέτης να προσλαμβάνει κόσμο, ο Δρίτσας [να μην ξεχάσουμε την οικογενειοκρατία αφού και η γυναίκα του είναι υπουργός και εισπράττουν δυο υπουργικούς μισθούς] που αρνήθηκε την μερική παραχώρηση των λιμανιών, ο Χρυσόγονος που είπε ότι το plan B του ΣΥΡΙΖΑ είναι το δημοψήφισμα κοκ. Και να ήσαν μονάχα αυτοί;;; Κι ας έχουμε στο νου μας ότι ακόμα δεν διαβάστηκαν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

No comments: