Thursday, January 22, 2015

Θα ψηφίσω ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών!!!

Θα ψηφίσω το ΚΙΝΗΜΑ!!!!!
Για πολύ απλούς λόγους:

  • Κάθε ψήφος στο ΚΙΝΗΜΑ είναι και ψήφος για την αυτονομία της πολιτικής.
Όλο το οικονομικό / επιχειρηματικό κατεστημένο έχει πέσει πάνω στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να τον εξαφανίσει, όχι μονάχα πολιτικά, αλλά και κοινωνικά και σε λίγο δεν ξέρουμε εάν δεν επιζητούν και τη φυσική του εξόντωση. Αυτό έχει αποδειχτεί στην καθημερινή πράξη με την συμπεριφορά των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των πληρωμένων κονδυλοφόρων που θέλουν να λέγονται "δημοσιογράφοι" και δεν είναι παρά μονάχα αυτοί που εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους.

Και τα ΜΜΕ αλλά και τα άλλα πολιτικά κόμματα αποσιώπησαν το έργο που πρόλαβε να κάνει η κυβέρνηση του Παπανδρέου μέσα σε ελάχιστο χρόνο, όσο δηλαδή την άφησαν - και μιλάμε για περίπου δυόμισι χρόνια.
 
Πολλοί ενοχλήθηκαν από τη Διαύγεια, το open goverment, τον Καλλικράτη, το ΑΣΕΠ, το ενιαίο μισθολόγιο, την ιθαγένεια στους μετανάστες 2ης γενιάς, τα δημοψηφίσματα, το φόρο στα ακίνητα της εκκλησίας, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, τις χειροπέδες στους απατεώνες, την παύση των τραπεζικών θαλασσοδανείων σε χρεοκοπημένα ΜΜΕ, το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, τη φορολόγηση των off-shores εταιριών και ένα σωρό άλλα για τα οποία το κατεστημένο ένιωσε να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια του...
  • Κι ο Παπανδρέου δεν φυγομάχησε, δεν κρύφτηκε, δεν πέταξε την καυτή πατάτα σε άλλον, δεν έπαιξε τη χώρα στα ζάρια για να διασωθεί πολιτικά ο ίδιος.
Ξέχασαν όλοι τους τα πεντέμισι χρόνια των σκανδάλων της Νέα Δημοκρατίας και του Καραμανλή. Ξέχασαν την συνεχή άρνηση της λεγόμενης παραδοσιακής Αριστεράς [ΚΚΕ και Συνασπισμός/ ΣΥΡΙΖΑ] να συνεργαστούν για ν' αντιμετωπίσει η χώρα την κρίση και να βγει σε πιο ήρεμα νερά. Το μικροκομματικό συμφέρον πρυτάνευσε. Και τώρα, ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ που έγινε ο σκουπιδοτενεκές της εποχής, με επικεφαλής τον δημαγωγό και λαϊκιστή αρχηγό του, υπόσχεται τον ουρανό με τ' άστρα στον καταπονημένο ελληνικό λαό. 

Και τον λέω σκουπιδοτενεκέ τον ΣΥΡΙΖΑ διότι απλώς μέσα του έχουν μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδια. Αιώνιοι συνδικαλιστές, δηλαδή τοκιστές και σουλατσαδόροι, αριβίστες και τυχοδιώκτες βουλευτές που εκλέγονταν με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ κι όταν είδαν ότι το καράβι βουλιάζει μεταπήδησαν εκεί για να συνεχίσουν να εισπράττουν την παχυλή βουλευτική "αποζημίωση", ακροδεξιοί [βλέπε Ραχήλ Μακρή] και διάφοροι άλλοι μπαρουφάκηδες που αδυνατούν να συλλάβουν το πραγματικό πρόβλημα της χώρας.

No comments: