Monday, October 29, 2012

Το νόμισμα έχει πάντοτε δυο όψεις!!!


ΤΕΛΙΚΑ, θα φτάσουμε από το ένα άκρο στο άλλο! Είπε ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης ότι δεν αποτελούν προσωπικό δεδομένο οι συναλλαγές πολιτών με τράπεζες!!!! Ο νόμος λέει ότι υπάρχουν προσωπικά δεδομένα... Για σταθείτε ρε μάγκες! Είπαμε ότι πρέπει να κυνηγήσει το κράτος τους μεγαλοκαρχαρίες φοροφυγάδες και όχι να πιάσει εμένα και να με γδύσει και μετά να με περιφέρει στην πασαρέλα! Από το πολύ ενδιαφέρον για τη νομιμότητα και τα λαϊκά δίκαια, θα φτάσουμε σε καταστάσεις που προσιδιάζουν σε καθεστώτα ανελεύθερα.
  • ...............................
Κακώς υπάρχουν φοροφυγάδες και φοροκλέφτες, κακώς κάποιοι πλουτίζουν σε βάρος μας, κακώς οι πολιτικοί κάνουν την πάπια και κουκουλώνουν τα σκάνδαλα, κακώς η πολιτεία κάνει διακρίσεις και συλλαμβάνει τον δημοσιογράφο, ενώ θα έπρεπε να συλλάβει τους απατεώνες που κυκλοφορούν ελεύθεροι... Αλλά κάπου έχουμε αρχίσει να χάνουμε το μέτρο!
  • Πλησιάζουμε στη δικτατορία της τεχνικής και στην έκπτωση της δημοκρατίας! Δηλαδή έχουμε φτάσει στο σημείο όπου η τεχνική δεν ελέγχεται αλλά ελέγχει!
  • Επειδή δεν μπορεί το κράτος να πιάσει τους κλέφτες, πρέπει να μας κρεμάσει όλους με τα μανταλάκια κύριε Βαξεβάνη;;;
Φυσικά και καταδικάζω τη συμπεριφορά του κράτους που συλλαμβάνει τον δημοσιογράφο και δεν συλλαμβάνει τους κλέφτες και τους απατεώνες. Γιατί είναι φανερό πλέον ότι έχουμε κατρακυλήσει στη συναλλαγή και στο παζάρι και σ' αυτά πρωτοστατούν οι πολιτικοί και οι μεγαλοκαρχαρίες. Κι αυτά τα δείγματα παζαριού καθημερινά πληθαίνουν. Αλλά σε τέτοιους καιρούς σύγχυσης και πολιτικής αστάθειας χρειάζονται φωνές ψύχραιμες, φωνές πείρας και ανιδιοτέλειας.
  • ...............................
Προσφάτως ο Χατζηνικολάου με την εφημερίδα του και τον ραδιοφωνικό σταθμό του είχαν βγάλει στη σέντρα τον πρόεδρο της Βουλής, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Είπαν πολλοί "μπράβο" στη δδημοσιογραφική έρευνα που έφερε στο φως τέτοιο σκάνδαλο. Δεν πέρασε πολύς καιρός και το θέμα "έκλεισε". Δεν μας εξηγεί ο "δημοσιογράφος" και επιχειρηματίας Χατζηνικολάου γιατί έκλεισε, αλλά τα δημοσιεύματα οργίασαν. Κι ο πολύς κόσμος τι κάνει εν προκειμένω;; Τίποτα. Απλώς βράζει στο καζάνι του κι εκείνοι που τον ξεσηκώνουν κάνουν τη δουλειά τους. Ας μείνω εδώ....

No comments: