Sunday, October 28, 2012

Παιδαριώδης και επικίνδυνη η σαλταδόρικη πολιτική συμπεριφορά του Τσίπρα!


Η ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, που μετέρχονται τις ευτελέστερες μεθόδους του πλέον αδίστακτου πιλιτικαντισμού!!!
  • Τσίπρας:"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να προκαλέσει με τεχνητό τρόπο την πτώση της κυβέρνησης"!!!
Μα έχει πρήξει τα συκώτια με τις μπούρδες του ο Τσίπρας. 
  • Αν νομίζει ότι είναι μάγκας, δεν έχει παρά να ζητήσει εκλογές! 
Αλλά, είναι γελοίος. Τόσο γελοίος που βγαίνει στο εξωτερικό και βρίζει τους Έλληνες πολιτικούς. Άκουσα αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στο Παρίσι και αηδίασα. Αυτό πώς λέγεται; Η αθλιότητα της πολιτικής κάπου σταματάει... Αλλά προφανώς δεν μπορεί να βάλει φρένο γιατί νομίζει ότι ακόμα μπορεί να κάνει καταλήψεις στους Αμπελοκήπους το βουτυρόπαιδο... Εδώ διάβαζα και τις δηλώσεις του για τους φοιτητές που κράτησαν ομήρους τους καθηγητές στο πανεπιστήμιο της Κρήτης, νομίζω, και υπερασπίζεται ο ανόητος την παρανομία, την αναρχία και την εξάρθρωση κάθε θεσμού και κάθε έννοια δημοκρατίας.
  • Η στάση του Τσίπρα σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να ποδοπατεί τους νόμους, να στερεί την ελευθερία του άλλου και να μη δίνει λογαριασμό πουθενά! 
Έτσι δημιουργεί επικίνδυνες αυταπάτες σε κάποιους που πιστεύουν ότι ο τόπος πρέπει να "δοκιμάσει" τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν έχει κυβερνήσει ποτέ και για να βγει από το αδιέξοδο η χώρα και ο λαός!!! Γι' αυτό οι οπαδοί του συναγωνίζονται στις σαλταδόρικες εξορμήσεις τους τους οπαδούς της "Χρυσής Αυγής".

No comments: