Thursday, February 25, 2016

ΕΡΜΑΙΟ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!




Φανταστείτε ότι το ανθρώπινο γένος έβγαλε, λόγου χάρη, έναν Αϊνστάιν. Δηλαδή, μια μεγαλοφυΐα. Και τι διαπιστώνουμε;; Ότι πολύ πιο εύκολο ο άνθρωπος [αφού άνθρωπος ήταν ο Αϊνστάιν] μπορεί να επινοήσει τη θεωρία της σχετικότητας από το να πραγματοποιήσει τη συνεννόηση μεταξύ των ανθρώπων. Το ένα μεγάλο ζήτημα είναι ο πόλεμος στη Συρία και το τεράστιο πρόβλημα με τους «πρόσφυγες». Το άλλο είναι η εν Ελλάδι κατάσταση όπου τη χώρα κυβερνάει ένας εσμός τυχοδιωκτών και η αντιπολίτευση δεν είναι σε θέση να συνεννοηθεί.

Το αστείο είναι για τη θεωρία της σχετικότητας χρειαζόταν μια μεγαλοφυΐα, ενώ για τη συνεννόηση που λέω χρειάζεται ο κοινός νους. Κι έχει αποδειχτεί ιστορικά ότι διαθέτουμε μεγαλοφυΐες αλλά ΔΕΝ διαθέτουμε κοινό νου!!!!!  
Διαπιστώσεις κάνω. Δεν απελπίζομαι. Είναι όμως δεδομένο ότι η ανθρωπότητα και ιδιαιτέρως η Ευρώπη έχει μπλέξει με ερασιτέχνες πολιτικούς που είναι ανίκανοι να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα. Και η Ελλάδα απλώς είναι έρμαιο κάποιων φρενοβλαβών, που δυστυχώς παρασέρνουν την ελληνική κοινωνία σε άγνωστες ατραπούς.
Δεν ξέρω αν η ζύμωση για την αλλαγή γίνεται αργά, αλλά αυτό που νιώθω ότι πρέπει να γίνει είναι να φύγουν από το πολιτικό προσκήνιο αυτοί που ξεχαρβαλώνουν καθημερινά τη χώρα και την δηλητηριάζουν με ψέματα, μίσος και διχόνοια. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά...

No comments: