Friday, November 6, 2015

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: «ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ…»

Το ντουέτο της μετριότητας

Η κυβερνητική εκπρόσωπος το είπε αυτό, χωρίς ίχνος ντροπής και με το ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη.
Δυστυχώς υπάρχει πολιτική λειψανδρία!!!!!
Δεν έχω τίποτε με τις γυναίκες αλλά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα θα επιβίωνε μια γυναίκα στο ύψιστο αξίωμα του πρωθυπουργού.
Κάποιες γυναίκες θα έλεγαν ότι αφού δεν δοκιμάστηκαν, δεν πρέπει να βγάζω συμπεράσματα.
Και για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα έτσι έλεγαν ότι δηλαδή δεν δοκιμάστηκαν. Τελικά ανέλαβαν και τα έκαναν γης μαδιάμ.
Σε τελευταία ανάλυση κανείς δεν τις εμποδίζει ν' αναδειχτούν.
Λοιπόν, απουσιάζουν τα πολιτικά αναστήματα που θα χάραζαν καινούργιους δρόμους. Και το λέω αυτό διότι δεν μπορεί ν' αλωνίζουν το πολιτικό προσκήνιο οι σκερβελέδες του ΣΥΡΙΖΑ και να μην κουνιέται φύλλο.
Είναι φανερό ότι έχουν παρακμάσει και βρίσκοντα σε αδράνεια οι ανασχετικές δυνάμεις του εκτροχιασμού της πολιτικής και της κοινωνίας μας.
Έτσι έχουν εξακοντιστεί απίθανες μετριότητες στους θολούς ουρανούς της φήμης. Και αδίστακτα ανθρωπάκια μονοπωλούν την δημόσια προβολή και ασκούνται σ' έναν ξετσίπωτο και εμετικό λιβανωτό του Τσίπρα, ενός ανθρώπου του οποίου η προσωπικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ψέμα, την υποκρισία, την ημιμάθεια και τον κωλοπαιδισμό. Κι έχουν καταφέρει όλοι αυτοί να υπαγάγουν την ιδεολογία στις κομματικές τους επιδιώξεις.
Έχουμε τρομακτική εμπειρία από την παρουσία τους στην πολιτική κονίστρα, και πλήθος περιστατικά και γεγονότα από την αντιπολιτευτική και κυβερνητική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του, τα οποία συνθέτουν ένα εφιαλτικό χρονικό για την χώρα και τους πολίτες.
Είναι απαραίτητο να γίνει αντιληπτό ότι η ιδεολογική, πολιτική και ηθική αποσκευή του Τσίπρα και των συνοδοιπόρων του είναι κατά μεγάλο ποσοστό μηδαμινή. Τους βλέπουμε να ικανοποιούνται με τα εύηχα σχήματα και κλασαυχενίζονται ότι ακολουθώντας διάφορα επικοινωνιακά τερτίπια θα βρίσκονται συνεχώς στον αφρό.
Αναρωτιέμαι όμως πόσο θα κρατήσει σε εγρήγορση τους άσχετους η πολιτική λογοφιλία του Τσίπρα!!! Βέβαια, όσο ανώριμος είναι ο λαός, τόσο θα κρατεί και η επιτυχία του δημαγωγού και δημοκόπου. Όσο υπάρχει ατροφία της πολιτικής σκέψης, τόσο η κοινωνία μας  θα βουλιάζει στο τέλμα.

No comments: