Sunday, August 9, 2015

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ... ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!



Αυτό που με τρομάζει, είναι πως το κοινοβουλευτικό μας σύστημα, που για να ικανοποιήσω και κάποιους οργισμένους είναι το κατά πολύ λιγότερο κακό απ’ όσα υπάρχουν στον κόσμο, κινδυνεύει να μην επιζήσει μέσα στην δική μας κοινωνία που είναι ελεγχόμενη από τους επηρμένους ανθρώπους της ερμαφρόδιτης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η λογική αυτών των δυο κομματικών φορέων οδηγεί τη χώρα και τους Έλληνες σε πράγματα τερατώδη – ακόμη πιο τερατώδη απ’ όσα έχουμε δει και υποστεί. Και φυσικά δεν είμαι ο μόνος που ανησυχεί για τον «θρίαμβο» του Τσίπρα που μαζί με το επιτελείο του νυχθημερόν σκαρφίζονται προεκλογικά και μετεκλογικά κόλπα.

Όσοι λοιπόν έχουν μάτια και βλέπουν, όσοι συνηθίζουν να βλέπουν κάπως μακρύτερα από την άκρη της μύτης τους γιατί ανησυχούν, αυτοί νιώθουν πολύ καλά ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει αισθητή μπροστά στα πόδια μας η άβυσσος. Για την ώρα, αρκετοί είναι εκείνοι που διανύουν το στάδιο του χορτασμού των αισθήσεων. Μετά τις διακοπές όμως, όταν έρθει η ώρα που θα βρεθούμε όλοι απέναντι σε πρωτοφανέρωτες καταστάσεις και θ’ ανακαλύπτουμε μια νέα πείνα και δίψα, τότε θ’ αρχίσει και η ανησυχία: Πού πάμε;;;

Νιώθω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι αλλότριο. Και βουλιάζουμε τους τελευταίους μήνες στη νύχτα και στο βούρκο. Μπορούμε να οραματιστούμε ή να προϊδεαζόμαστε κάτι καλύτερο, αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν συμπατριώτες μας που είναι κολλημένοι σ’ ένα παρελθόν οριστικά αποτυχημένο, ξεπερασμένο, ηττημένο. Και το λέω αυτό διότι εάν δεν αλλάξει η ποιότητα των ανθρώπων, και δεν χαλιναγωγήσουν τις ανοησίες τους, τότε είναι βέβαιο ότι άδικα φωνάζουμε κάποιοι από μας. 

Φοβάμαι ότι εάν οι άνθρωποι αυτοί που σήμερα βρίσκονται στην εξουσία, εξακολουθήσουν να κουλαντρίζουν τη ζωή μας, θα δημιουργηθεί μια κοινωνία κίβδηλη, διεστραμμένη, και τούτο διότι όλοι αυτοί οι φαρισαίοι της λεγόμενης «αριστεράς» είναι παραγωγοί νοθείας. 

  • Θα διαφθείρουν πολλές γενιές. 
  • Δεν διαφωτίζουν αλλά συσκοτίζουν. 
  • Δεν λένε αλήθειες αλλά ψέματα. 
  • Δεν ενδιαφέρονται για τη χώρα αλλά για το κόμμα τους. 
  • Δεν αναμορφώνουν το εκπαιδευτικό σύστημα αλλά το καταστρέφουν...

Πολλά αρνητικά μπορώ να παραθέσω.

Και το πιο αποκαλυπτικό γι’ αυτούς είναι ότι ένας παρεξηγημένος επαναστατισμός σταμάτησε το μυαλό τους κι εμφανίζονται φανατικοί, αλαζόνες, εγωκεντρικοί.
Αυτά, λίγο πριν αναχωρήσω από την τσιμεντούπολη για την επαρχία. Θα τα ξαναπούμε στις αρχές του Σεπτέμβρη, ευχόμενος ΥΓΕΙΑ στις φίλες και τους φίλους.. 
Εξάλλου τελείωσε κι ο καφές...

No comments: