Tuesday, November 29, 2022

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με "τον τελευταίο επαναστάτη ηγέτη"!!!!...



Ο θαυμασμός μας... τέλειωσε!!!

******ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...*****




Δεν ξέρω γιατί αλλά κι εγώ είχα τις αφίσες του Τσε και του Κάστρο, όταν ήμουν φοιτητής. Όμως τώρα μετά τα όσα ακούω και διαβάζω, κοντεύω να σαλτάρω με κάποιες κυρίες και κύριους που έχουν ρίξει πλερέζες με το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο.
Λοιπόν, σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν επαναστάτης για τη χώρα του, αλλά ανέτρεψε μεν ένα καθεστώς [διεφθαρμένο, ή όπως αλλιώς μπορεί να το πει κανείς] κι έμεινε στην εξουσία κοντά εξήντα [60] χρόνια!!!!!!!!!! Τι σκατά επαναστάτης ήταν;;; Όσο για τις δικαιολογίες που ακούω να προβάλλουν σχετικά με την εκαίδευση και την υγεία, το λιγότερο βλακώδεις είναι... Και ο εγχώριος δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς ίδρυσε το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων που ήταν μια "επανάσταση" στο χώρο της ασφάλισης και οι Απριλιανοί είχαν χαρίσει τα αγροτικά χρέη....
Ήρθε και ο ανιστόρητος Τσίπρας να συγκρίνει την Ελληνική Επανάσταση που ήταν ΑΓΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ με την περίπτωση της Κούβας όπου ένας δικτάτορας διαδέχτηκε τον άλλον!!!!
Όλα κρίνονται στην πορεία. Έτσι και ο Κάστρο κρίθηκε στην πορεία. Δεν κρίνουμε το ξεκίνημά του...
Ομως τα 60 χρόνια στην εξουσία δεν μπορούν να τον κρατούν στις καρδιές μας ως επαναστάτη. Ήταν ένα καθεστώς ανελεύθερο. Τελεία και παύλα. Ήμουνα νιος και γέρασα αλλά η Κούβα παραμένει υπό καθεστώς κληρονόμων Κάστρο και... φτώχειας!!!!!!!!!!!

No comments: