Saturday, March 17, 2012

Το Mega δεν κρατάει καν τα προσχήματα!


Παρακολουθώ αμέριμνος το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Θέμα οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Στο ρεπορτάζ ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος αναφέρει πως όλα τα μεγάλα στελέχη έχουν βγει και παρακινούν σε κινητοποίηση τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Δημήτρης Ρέππας αύριο στο MegaΣ.Κ., κτλ.

Το πιάσατε; Ο Χασαπόπουλος, επί του οίστρου του ρεπορτάζ, προαναγγέλλει πως, αύριο, στο MegaΣ.Κ., θα έχει καλεσμένο τον Ρέππα, ο οποίος μέσω της εκπομπής του θα κάνει κάλεσμα συστράτευσης των μελών του ΠΑΣΟΚ και μαζική συμμετοχή των στις κάλπες! Το team Βενιζέλου δε μπορεί να κρατήσει ούτε τα προσχήματα, καθώς στο σχεδιασμό κινητοποίησης των μελών του ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν εκπομπές και κανάλια.

Εμείς θα απολαύσουμε τον Ρέππα αύριο, μα γνωρίζουμε πως ο ίδιος στην Αρκαδία δε μπορεί να κινητοποιήσει ούτε το σόι του. Το ίδιο ισχύει...

στη συντριπτική πλειοψηφία της επαρχίας, ενώ σε Αθήνα-Θεσ/νικη η αδιαφορία των πολιτών είναι το κυρίαρχο συναίσθημα.

Το γνωρίζουμε το τέλος. Οι καταμετρητές θα κολλήσουν ένα μηδενικό ψηφίο στο αποτέλεσμα της κάθε κάλπης και η συμμετοχή θα μετεξελιχθεί από πενιχρή σε θριαμβευτική. Όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που θα γνωρίζει το πραγματικό αποτέλεσμα. - Μιχάλη Καρχιμάκη, δικαούμαστε να γνωρίζουμε την αλήθεια.

No comments: