Saturday, March 17, 2012

Ειπώθηκε ποτέ και πώς η φράση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;

Επειδή ο φίλος Βασίλης Πουλάκης με εγκαλεί ότι "προμοτάρω" (όπως χαρακτηριστικά γράφει) την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, γράφει ότι αυτοί που έβαλαν στο στόμα του Γ.Α.Π την καραμέλα "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ", σήμερα το παίζουν πρόεδροι κόμματος!!!

Καταρχήν, αγαπητέ Βασίλη, ο πρώτος τη τάξει οικονομικός σύμβουλος του Γιώργου ήταν και ο σημερινός πρωθυπουργός, που πλασάρεται ως σωτήρας!

Η Λούκα Κατσέλη ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπε τη συγκεκριμένη φράση και πολύ περισσότερο δεν συμβούλευσε τον Παπανδρέου να πει κάτι τέτοιο. Λυπάμαι γιατί η συλλογιστική σου έχει ενορχηστρωθεί με εκείνην των εχθρών του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

Κατά δεύτερον, επειδή δεν παρακολουθούσες κατά γράμμα την πολιτική επικαιρότητα της εποχής, θα σου πω ότι ο Παπανδρέου μετά το συνέδριο της Σύμης που είχε πραγματοποιηθεί στη Χαλκιδική (αν θυμάμαι κι εγώ καλά) είχε πει κατά λέξη: «λεφτά υπάρχουν για τα golden boys, τους συμβούλους και τους κολλητούς αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τους αδύναμους, τα νοσοκομεία και για την παιδεία».

Σαφώς και εννοούσε τα λεφτά που επί Νέας Δημοκρατίας χάνονταν στη χοάνη της αδιαφάνειας και της διαφθοράς!!!

Κατά τ' άλλα, ΝΑΙ, στηρίζω την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και όχι το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ που περιήλθε με τρόπο πραξικοπηματικό στα χέρια του Βενιζέλου.

Ελπίζω να έγινα σαφής. Και αυτά ήσαν ξεκάθαρα, αλλά ποτέ δεν ήθελαν οι κάθε είδους εχθροί να πουν την αλήθεια και μέσα στην οχλοβοή κανείς, μα κανείς δεν θέλησε να πει τη σωστή φράση. Ολοι είχαν τους δικούς τους λόγους να πλασάρουν το "λεφτά υπάρχουν"!!!

Όσο για το ότι "οι άνθρωποι έφυγαν και αντί να πάνε σπίτι τους έφτιαξαν κόμμα για να μην χάσουν το βουλευτικό θώκο", είναι μια άχρηστη φράση. Και δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για την ποιότητα των βουλευτών που ίδρυσαν την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, και για το πολιτικό ήθος τους. Είναι γνωστοί σε όλους...

No comments: