Thursday, February 24, 2011

Τοξότης στην πορεία! Συνελήφθη με τόξο και φαρέτρα απέναντι από τη Βουλή...

 
«Τι είπατε; Συλλάβατε τοξοβόλο στο Σύνταγμα; Επαναλάβατε!». Ο αξιωματικός της ΕΛ. ΑΣ. που βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής δεν πίστευε στα αυτιά του, όταν άκουγε την αναφορά του συναδέλφου του, ο οποίος έκανε τη σύλληψη του 23χρονου με το τόξο στην οδό Πανεπιστημίου απέναντι από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. «Τόσα χρόνια σε πορείες πρώτη φορά συλλαμβάνουμε τοξότη σε απόσταση αναπνοής από τη Βουλή» λέει έμπειρος αξιωματικός. Ο 23χρονος είχε ξεκινήσει από το προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου μαζί με άλλα άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου και έκανε όλη την πορεία κανονικά με το τόξο περασμένο στον ώμο και τη φαρέτρα στην πλάτη. Στην κατοχή του, όταν συνελήφθη, βρέθηκαν εκτός από το τόξο και τη φαρέτρα με τρία βέλη, ένα τσεκούρι και ένα καδρόνι. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν κατά την διάρκεια επεισοδίων. [ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ | TO BHMA, Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011]

   • Τι σχόλια να κάνει κανείς για την περίπτωση του νεαρού τοξότη, ο οποίος θεώρησε ότι βρήκε την ευκαιρία να παίξει τους καουμπόηδες με τους Ινδιάνους; Άραγε να ήταν ο μόνος;;;

1 comment:

diaskronos said...

Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
Προτείνουμε:
Στις 2 Μάρτη Τετάρτη από τις 3μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ. να αναρτήσουμε όλα τα blog ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο και το κάθε blog τις δικές του απόψεις ως περιεχόμενο. Ως τίτλο:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Προτείνουμε ακόμα μια φωτοσύνθεση του χάρτη της Ελλάδας με στάμπα « ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» μια φωτοσύνθεση είναι στην αρχική σελίδα του blog όποιος θέλει μπορεί να την πάρει .
Με αυτό τον τίτλο που είναι φανταζόμαστε λίγο πολύ αποδεκτός από την μεγάλη πλειοψηφία των bloggers και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και απόψεις αλλά και να δώσει και άλλες προτάσεις. (Στην ανάλυση προφανώς δεν γίνεται όλοι να συμφωνήσουν με ένα κείμενο ή τουλάχιστον προς το παρών είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει προετοιμασία.)
Α) Είναι ένας τρόπος να ακουστούμε από όλους ,πιο μακριά και πιο έντονα.
Β) θα είναι μια δοκιμή και για επόμενη μαζική διαμαρτυρία ή προβολή κάποιου εθνικού ή κοινωνικο-πολιτικού ή οικονομικού ζητήματος.
Γ) Η φωνή μας θα φτάσει και στο εξωτερικό και στις Βρυξέλλες πιο δυνατή.
Δ) Εάν κάποιος διαφωνεί ή τώρα ή σε επόμενη παρόμοια κίνηση είναι ελεύθερος προφανώς να μη συμμετέχει είναι πέρα για πέρα επιλογή και δικαίωμα του καθενός .
Όλοι μας να ενημερώσουμε όλα τα φιλικά μας blogs αλλά και όσα μπορεί ο καθένας για την κίνηση αυτή. Είναι μια πρόταση που δεν κρύβει καμία ύπουλη σκοπιμότητα παρά αυτά και μόνο που γράφουμε. Την πρόταση την κάνουμε με ειλικρίνεια και χωρίς άλλο στόχο ή σκοπό. Θεωρήσαμε σωστό να την διακινήσουμε μέσω σχολίων γιατί δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο. Συνάδελφοι (αν στέκει ) bloggers η Χώρα μας πνίγεται …κάτι μα κάτι πρέπει να γίνει.
Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε το e-mαιl: diaskronos@gmail.com
Η ομάδα του galaxiako.blogspot.com : diskronos, anarxos, antromeda, kiklonas, anarxosimoritis
ΥΓ Εάν κάποιος (οποιοσδήποτε) θέλει το ονοματεπώνυμο μας θα το δώσουμε με το e-mail. Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε το δικό του για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
galaxiako.blogspot.com 27/02/2011