Saturday, December 20, 2014

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ!!!!!



Ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να το πολυσκεφτεί προσέδωσε χαρακτηριστικά «πολύ σοβαρής υπόθεσης» στις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, από την πρώτη στιγμή που αυτές έγιναν. Ο ίδιος ο Τσίπρας, χωρίς να σημασιολογήσει το γεγονός ότι ένας βασικός παράγων της όλης υπόθεσης είναι ο φίλος του Λάκης Λαζόπουλος, φρόντισε να δώσει τον τόνο: «Εκτιμώ ότι πρόκειται για μια σοβαρή καταγγελία. Θα μου επιτρέψετε όμως να μην κάνω καμιά παραπέρα δήλωση, εάν δεν δω τα στοιχεία και δεν εκτιμήσω, με βάση τα στοιχεία που θα κατατεθούν, το πόσο σοβαρή είναι και πόσο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις», ενώ έκανε αναφορά σε «ολισθηρό δρόμο, δρόμο μεθοδεύσεων και πιέσεων, διότι επιχειρείται να τετραγωνισθεί ο κύκλος».

Αλλά, κομμένο και ραμμένο ήταν το βίντεο Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου που παραδόθηκε από την εισαγγελία στην αστυνομία, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ. 

Τώρα όλοι αρχίζουν να ελεεινολογούν την πολιτική ζωή. Σωστά. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο πολιτικό παιχνίδι μαφιόζικες μεθόδους με διάφορα σενάρια περί αποστασιών, χρηματισμού βουλευτών κ.λπ. Σκεφτείτε τι έχει συμβεί από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για αποστασίες και χρηματισμό!!!! 

Το θέμα είναι ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και η Δεξιά και η λεγόμενη Αριστερά που θέλησαν να κατακυριεύσουν την εξουσία, με ψέματα, με συκοφαντίες κατά των αντιπάλων, με φανταστικά σενάρια, με δήθεν αγανακτισμένους, με απαξίωση όλων των πολιτικών... 

Έγιναν οι εκλογές και ξαφνικά εισέβαλαν στην πολιτική ζωή διάφοροι τύποι που καθημερινά μας δίνουν μαθήματα εξυπνάδας και δημοκρατίας, αλλά που στην ουσία είναι εκείνοι που έχουν αναστατώσει τη δημόσια ζωή χωρίς να έχουν τα εχέγγυα της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας. Αντιθέτως, διακρίνονται για την πνευματική και πολιτική σύγχυση που τους διακατέχει. Δείτε την ποιότητα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Καμμένου. Όλοι τους διαπνέονται από πολιτικό μακαρθισμό. Όλοι τους μιλάνε για την "πατρίδα" και τον "λαό", σα να παίζουν το κομπολόι τους. 

Μιλάνε όλοι με αλαζονικό ύφος, σα να κρατούν την μία και μοναδική αλήθεια και παλεύουν να μας πείσουν γι' αυτό. Ανεμίζουν παντιέρες με ό,τι αυτοί θεωρούν εθνικές αξίες και λαϊκά συμφέροντα. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι συγκοινωνούντα δοχεία!!! Οι διαφορές μεταξύ τους είναι ανύπαρκτες ή ασήμαντες. Και εφαρμόζοντας τη στρατηγική της σύγχυσης και του σαματά, μέσα στους αλαλαγμούς και τα χουγιαχτά, οι επιτελείς αυτής της στρατηγικής προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι η εναλλακτική λύση της σημερινής κακής, κάκιστης κυβέρνησης των Σαμαρά-Βενιζέλου. Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη!!!!

Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μονοπωλεί για τον εαυτό του τη συλλογική και δημοκρατικά εκφραζόμενη θέληση της πλειοψηφίας. Επειδή διαφωνούμε με την κυβέρνηση δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά θέλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ.

No comments: