Wednesday, March 2, 2016

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ!!!!!




Η πολύπαθη τούτη ήπειρος, η Ευρώπη μας, φαίνεται πως δεν είναι πια το βάθρο των αξιών εκείνων υπέρ των οποίων έγιναν τόσες εξεγέρσεις και επαναστάσεις. Και οι αξίες εκείνες είναι πια άστεγες, εξόριστες … Έχει ευθύνες η Ευρώπη και οι ηγέτες της είναι πλέον κατώτεροι των περιστάσεων. Και τη χώρα μας την έχει κατατάξει στα αναλώσιμα. Μονάχα λόγια, λόγια, λόγια!!!
Δεν μιλώ πια για την Ελλάδα που βρίσκεται στη χειρότερη ίσως φάση της νεότερης ιστορίας της. Και βέβαια δεν χρειάζεται εξορκισμούς η περιπέτεια που βιώνουμε, αλλά βοήθεια, λύσεις, προτάσεις.
Η παρούσα κυβέρνηση και το κόμμα που αποτελεί το στήριγμά της, εμφανίστηκαν ως φορείς μύθων και τελικά αποδείχτηκαν φορείς συμφερόντων και η ελληνική κοινωνία πεδίο δράσης τυχοδιωκτών, μπακαλοταβερνιάρηδων, εργολάβων, αναρχοαυτόνομων της πλάκας, αμόρφωτων και κυρίως ψευταράδων.

Αυτό που δεν φαίνεται στον ορίζοντα είναι η ωρίμανση του κόσμου. Το διαπιστώνουμε καθημερινά και είμαι βέβαιος ότι εάν γίνονταν πάλι εκλογές τώρα κοντά, θα έδινε και «τρίτη ευκαιρία» στον αρχηγό της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα ανέμιζε τη σημαία της αντίστασης στα συμφέροντα, στη διαπλοκή κ.λπ. 

Όμως δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύει η εθνική μας ιδιομορφία επειδή η χώρα έχει ηλίθιους κυβερνήτες.  Και κινδυνεύει από παντού. Προσοχή όμως γιατί η εθνική ιδέα έχει κατασυκοφαντηθεί από τους μονίμους καπήλους της κι εμείς οι… άλλοι δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε την υπόθεση της πατρίδας μας για να την απαλλάξουμε από τη μισαλλοδοξία και την από οπουδήποτε προερχόμενη επιβουλή.

No comments: