Thursday, May 31, 2012

Η δακτυλογράφος του νοσ. "Σωτηρία" έγινε υπάλληλος της Βουλής!!!

Θα διαβάσατε την κατάπτυστη επιστολή του νεοφώτιστου πολιτικάντη Θάνου Τζήμερου προς την "εξοχοτάτη" Ανγκελα Μέρκελ!!!  Ομως μέσα στη βλακεία του ο άνθρωπος γράφει και κάτι που με ξένισε. Διαβάστε:

Με την 3987/2708/22-3-2010 κοινή απόφαση της κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και του προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, διορίστηκε στη Βουλή χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο αντικείμενο και χωρίς προκήρυξη διαγωνισμού, η δακτυλογράφος στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία», κ. Σοφία Ανδριτσοπούλου, ως μόνιμη πλέον υπάλληλος της Βουλής, με Α΄ βαθμό. Σας θυμίζω ότι την περίοδο της πρόσληψης η κοινή γνώμη συγκλονιζόταν από τις αποκαλύψεις για το όργιο προσλήψεων στη Βουλή και για τα προκλητικά προνόμια των χιλιάδων υπαλλήλων της – όλοι τους συγγενείς βουλευτών, τους οποίους, σε πλήρη αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα, υπερασπίζονται οι πολιτικοί συγγενείς τους. Η κ. Σ. Ανδριτσοπούλου είναι η σύζυγος του βουλευτή Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου.

  • ....................

Ωστε έτσι κύριε Γρηγοράκο;;; Εσείς που θέλατε την εξυγίανση του ΠΑΣΟΚ και παλέψατε για την ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου;;;; Είναι αλήθεια, λοιπόν, ότι βολέψατε τη γυναίκα σας κύριε Γρηγοράκο;;; Μαύροοοοοοο!!! Δεν ξεχνάμε ότι ο κύριος Γρηγοράκος έλεγε την περίοδο της συνομωσίας κατά του Γιώργου Παπανδρέου πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μην γίνει δημοψήφισμα, λέγοντας ότι «το ερώτημα ευρώ ή δραχμή έχει απαντηθεί». Ώστε έχει απαντηθεί κύριε Γρηγοράκο;;; Και μάλιστα τότε έλεγε πως θα ζητήσει την σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και «θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Βρε τι μπουμπούκια έχει το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου!!!
[Κρίμα και τον λένε και... Λεωνίδα!!!]

No comments: