Friday, November 12, 2010

Γρηγόρης Ψαριανός: Στηρίζω και Σγουρό και Βαρβιτσιώτη!!!


Διάβασα στον "Αδέσμευτο Τύπο" το πλέον "κουφό": Ο Γρηγόρης Ψαριανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε συνέντευξή του στο Ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Στηρίζω τους άξιους και ικανούς οπουδήποτε και αν ανήκουν, αδιαφορώντας για όσα λέγονται περί δεκανικιών και άλλων τινών. Έτσι στηρίζω τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για δήμαρχο Γλυφάδας και τον Νίκο Χαρδαλιά στον Βύρωνα».

Δεν μ' ενδιαφέρει η οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Εκείνο που αξίζει να σημειώσει κανείς είναι η πολιτική θολούρα που εμφιλοχωρεί στα μυαλά ορισμένων στελεχών της λεγόμενης "ανανεωτικής αροιστεράς". Μέχρι σήμερα ο Ψαριανός έχει εμφανιστεί ως ριζοσπάστης πολιτικός, αντικομφορμιστής, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του κ.λπ. Είναι ν' απορεί κανείς πώς βάζει στο ίδιο τσουβάλι κάποιους πολιτικούς που κατά τη δική του γνώμη είναι "άξιοι και ικανοί"! 

Πότε έδειξε αξία και ικανότητες ο κλώνος Βαρβιτσιώτης, ο οποίος αποτελεί καθαρό παράδειγμα νεποτισμού και οικογενειοκρατίας; Και τι σχέση μπορεί να έχει με τον Γιάννη Σγουρό; Αλλά δεν χρειάζεται ν' απορώ. Ετσι πορεύεται η πολιτική ζωή του τόπου...

Κάποιοι μας "δουλεύουν" ψιλό γαζί. Κι ο Ψαριανός ανήκει σ' αυτούς ακριβώς τους [νεο]πολιτικούς που επιχειρούν να κάνουν εισαγωγή στην πολιτική ζωή του τόπου νέων ηθών και εθίμων. Το μόνο πάντως που έχει καταφέρει να μας δείξει είναι ότι διαθέτει στόμα... απύλωτο. Και για να κλείσω: η υποστήριξή του στον Βαρβιτσιώτη μου θυμίζει τους περιηγητές στην Αφρική που περιγράφουν μερικές φυλές ανθρωποφάγων ότι είναι τίμιοι, ήμεροι, φιλόξενοι και περιποιητικοί και το μόνο ελάττωμά τους είναι ότι έχουν την κακή συνήθεια να τρώνε ανθρώπινο κρέας!!!

No comments: