Friday, February 8, 2013

Συριζαίοι: ενθουσιώδεις ή μπασιμπουζούκοι;;;


Ξαναπέρασε μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Public Issue κι έτσι η εκλογική του επιρροή εκτιμάται στο 29%, έναντι 28,5% της Νέας Δημοκρατίας!! Είναι ν' απορεί κανείς πώς στέκεται αυτό το "κόμμα" και γιατί οι πολίτες το ψηφίζουν!!! Τα λάθη της πολιτικής του, οι παλινωδίες του, οι αντιφατικές δηλώσεις των στελεχών του, η ανυπαρξία προτάσεων για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα... φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά για τους πολίτες.

Τους φτάνει το γεγονός ότι ο Τσίπρας φωνάζει ότι "το Μνημόνιο είναι νεκρό"! Τι θα γίνει χωρίς Μνημόνιο;;; Δεν λέει γιατί δεν ξέρει! Έλεγε κάτι σαχλαμάρες σήμερα το πρωί ο Παπαδημούλης και αμφιβάλλω αν κι ο ίδιος καταλάβαινε αυτά που έλεγε. Η χώρα αν δεν πάρει τα δανεικά, πάει κατά διαόλου! Αν ο ΣΥΡΙΖΑ [λέμε...ΑΝ!] καταργήσει το Μνημόνιο, πού θα βρει τα χρήματα για να μην πέσει στον γκρεμό η χώρα;;;
  • ...........................

Ο Κουράκης λέει τα δικά του για τους παπάδες, ο Διαμαντόπουλος διακηρύσσει τον αναρχισμό του, ο Καραγιαννίδης φωνάζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του ΝΑΤΟ, ο Παναγούλης βρίζει ασυστόλως, ο Θεοδωρίδης υπερασπίζεται την "τουρκικότητα" των Ιμίων... Αυτοί και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μόλις βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Μετά καλούν τον Σκουρλέτη, ως εκπρόσωπο Τύπου για να διαψεύσει, να διορθώσει, να υπερασπιστεί κ.λπ.
  • ...........................

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα κόμμα-τρελοκομείο, ένα κόμμα-πρότυπο ανευθυνότητας, ένα κόμμα τρελαμένων για την εξουσία, υπερφίαλων, εγωιστών και μισανθρώπων. Ακούστε όλους αυτούς όταν μιλάνε, πως μιλάνε, πώς βλέπουν τους συνομιλητές τους, με πόση απαξία, με υπεροψία, με εμπάθεια για τους άλλους, με φθόνο, με το αίσθημα της μοναδικότητας της δικής τους πολιτικής αλήθειας... Βρίζουν τους Γερμανούς και μετά παρακαλάνε να συναντηθούν μαζί τους. Στήνουν την Αμερική στο εκτελεστικό απόσπασμα και θριαμβολόγησαν όταν ο Τσίπρας πήγε να μιλήσει σε αμερικανικό ακροατήριο. Χτες μάθαμε ότι ζητάνε πιεστικά από την Γαλλική πρεσβεία να προωθήσει το αίτημά τους για συνάντηση του Τσίπρα με τον Ολάντ μόλις έρθει στην Αθήνα...
  • Στο κόμμα αυτό και στα στελέχη του είναι βέβαιο ότι εμφιλοχωρεί η σύγχυση και φυσικά ποντάρουν στην απόγνωση που έχει κυριεύσει τον κόσμο με τα απανωτά χαράτσια.

No comments: