Wednesday, April 4, 2012

Ετσι ο Ευάγγελος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ "αδειάζει" τον Γιώργο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και υποθηκεύει το μέλλον μας στους δανειστές!!!

Να λοιπόν που κάποιοι κατάλαβαν ότι ο Βενιζέλος σιγά-σιγά "αδειάζει" τον Γιώργο Παπανδρέου! Το έχω γράψει πολλές φορές. Αν δείτε το "σποτ" που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα καταλάβετε. Τοποθέτησε τον Παπανδρέου ως "μέρος" της κρίσης. Τον "έσβησε". Κι αναγόρευσε τον εαυτό του "σωτήρα" του Κινήματος και της πατρίδας!
  • .............................
Και απευθύνομαι σε όλους όσοι έχουν ψευδαισθήσεις. Στους παλιούς συντρόφους που επιμένουν ότι συνεχίζεται ο αγώνας με το ΠΑΣΟΚ. Με ποιους όρους; Με ποια προοπτική; Με τους ανθρώπους που υπονόμευσαν τον Παπανδρέου; Με τους ανθρώπους που ξεπούλησαν τα όνειρά μας; Με τους οπλαρχηγούς που είναι προσδεδεμένοι στο άρμα των κάθε λογής επιχειρηματιών και καναλαρχών; Με τους κλεπταποδόχους (για δείτε ποιους φιλοδωρούσε η Siemens);
  • .............................
Σε λίγο καιρό το ΠΑΣΟΚ δεν θα αναγνωρίζεται κυριολεκτικά, διότι θα είναι πια κάτι ... άλλο! Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση Βενιζέλου κι ό,τι εκείνος εκφράζει, εκπροσωπεί και οραματίζεται. Τι οραματίζεται; Μόνο ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει. Αλλά δεν θα το εξηγήσει ποτέ. 
  • .............................
Αυτά που ισχυρίζεται ότι επιδιώκει είναι απλώς η "επιχειρηματολογία" μια πολιτικάντικης τακτικής για να κρατήσει κοντά του την μάζα που κάποτε αποτελούσε το πραγματικό ΠΑΣΟΚ και την κινητήρια δύναμη των αλλαγών στην κοινωνία μας. Αυτό που έκανε ο Βενιζέλος με τους πραιτωριανούς του και τους άλλους, τους ειλικρινείς αλλά ευκολόπιστους, ήταν να υφαρπάσει, στην κυριολεξία, την εξουσία και σήμερα να ηγείται ενός κόμματος που είναι διαλυμένο, που δεν έχει ψυχή, που αποτελεί συσπείρωση καρεκλοκένταυρων! 
  • .............................
Λυπάμαι αλλά πρέπει να πω ότι η ευφράδειά του δεν είναι αρκετή για να μας πείσει ότι είναι ειλικρινής. Γιατί η ευφράδειά του είναι ταγμένη στην υπηρεσία της προσωπικής του ανέλιξης αλλά και στην επιτυχία των στόχων μιας καθαρά νεοφιλελεύθερης τακτικής και πολιτικής. Ας επιμένει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχει και γι' αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

ΟΧΙ ΣΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

διότι δεν ξεχνάμε το παρελθόν μας, την ιστορία μας, τους αγώνες μας...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να συνεχίσουμε να ζούμε υπηρετώντας τους δανειστές, 
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να υποθηκεύουμε το μέλλον της χώρας στις τράπεζες, 
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να θυσιάζουμε τα παιδιά μας στις απαιτήσεις των "θεών" που λέγονται ΑΓΟΡΕΣ!!!!

Εμείς δεν αρχίζουμε σήμερα την ιστορία μας και πολύ περισσότερο τον αγώνα μας! 
Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε αισιόδοξοι γιατί μας καθοδηγούν τα συνθήματα που στο παρφελθόν έδωσαν νίκες στον λαό μας. Πιστεύουμε στη δημοκρατία, στην εθνική ανεξαρτησία, στους Έλληνες!

Πιστεύουμε στους Έλληνες και πολεμάμε τις ΑΓΟΡΕΣ! 
Για μας δεν υπάρχουν διλήμματα. 
Επιμένουμε να βρισκόμαστε απέναντι σε ό,τι πλήττει την εθνική αξιοπρέπεια και περιφρονεί τον λαό μας. 
  • .............................
Δεν θέλουμε να γίνουμε ακούσιοι συνένοχοι ενός εθνικού ξεπεσμού, από τον οποίο μας σώζει ως έθνος και ως φυλή η υγιής αντίδραση του λαού. Πιστεύουμε στη λαγαρή κρίση του λαού και στο γεγονός ότι θ' αντιδράσει σωστά. Η σιωπή είναι συνενοχή. Η απάθεια ισοδυναμεί με συγκατάνευση ή με παρότρυνση - και ακριβώς σ' αυτή την απάθεια υπολογίζουν όλοι αυτοί οι ιππόποδες του πολιτικού βυθού για να δεσπόσουν σ' ένα χώρο που δεν τους ανήκει, υιοθετώντας τις μεθόδους του μικρεμπορίου.

ΟΧΙ ΣΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

διότι ζημιωμένος θα είναι ο ελληνικός λαός, οι ευπρεπείς άνθρωποι, οι συνεπείς πολίτες που η φορομπηχτική πολιτική τους έχει ξεζουμίσει, οι άνεργοι που δεν έχουν πλέον τα μέσα για να επιβιώσουν, η ηθική της κοινωνίας μας και το μέλλον του τόπου.

No comments: