Sunday, May 2, 2010

Ιδού ένας ένοχος!


Αυτός είναι ο άνθρωπος που κάνοντας μιαν εκστρατεία απύθμενης ψευδολογίας και συκοφαντιών, κατόρθωσε το 2004 να κερδίσει τις εκλογές και να κρατηθεί στην εξουσία για περίπου έξι χρόνια! Δημιούργησε μια στρατιά στελεχών του κόμματός του που επέπεσαν στον κορμό του ελληνικού κράτους και το λεηλάτησαν Είναι ο πρώτος υπεύθυνος και ένοχος για όσα σήμερα υφίσταται ο ελληνικός λαός. Δεν αφήνω απ' έξω τον Αλογοσκούφη! Είναι ο δεύτερος υπεύθυνος και ένοχος.

Ο άλλοτε "κραταιός" πρωθυπουργός της χώρας, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τώρα του εαυτού του, αφότου έχασε την εξουσία, ΔΕΝ μίλησε και δεν θεώρησε ότι έπρεπε, κάποια στιγμή, κάτι να πει। Έχει χωθεί στη σπιταρώνα του και κάπου-κάπου ακούμε ότι πήγε για διακοπές στο εξωτερικό, ότι βγήκε βόλτα με τα δίδυμα, ότι μόνος του κατέβηκε σε κάποια παραλία για κολύμπι... (Το διάβασα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και είδα τις φωτογραφίες που μ' έκαναν να ξεράσω...)
Αντί να παρακαλάει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, βρίσκει το θράσος να χαμογελάει! Ο άνθρωπος που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, που τα βρήκε έτοιμα και δεν μπορώ να ξέρω πού τα βρήκε η οικογένειά του.

Ή μάλλον, το έχουμε ξαναπεί ότι κάποτε που κυβερνούσε ο αναθεματισμένος ο μπάρμπας του, ο και επιλεγόμενος "εθνάρχης", έγιναν σημεία και τέρατα. Τώρα, βέβαια, μετά από τόσα χρόνια κανείς δεν μπορεί και δεν έχει όρεξη να ψάξει ποιος -τότε- έκλεψε και ποιος ζούσε σε βάρος των κορόιδων!

Κι επειδή κάποιοι θα τρέξουν να με προλάβουν ότι και κάποιοι Πασόκοι, το λέω κι εγώ ότι φταίνε κάποιοι (αρκετοί) Πασόκοι για τη σημερινή κατάντια της χώρας. Να πάνε στο διάολο όλοι τους.

1 comment:

Dimitris said...

Νικο, πες τα για να ξεσκασεις και εσυ αλλα και αλλοι, οπως εγω. Τετοια καθαρματα εχουν κανει μεγαλο κακο στον τοπο και τωρα τα πληρωνει ο κοσμακης.