Saturday, May 17, 2008

ΟΙ "ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ" ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ...

Διαβάζω σήμερα στην "Ελευθεροτυπία" ότι ο Σουφλιάς έδωσε δύο διευκρινίσεις στην Επιτροπή της Βουλής σχετικά με την περίφημη αποστροφή του για «παπαρολογίες». Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ διευκρίνισε ότι δεν έχει σχέση με την παρέμβαση που έγινε στα πρακτικά της Βουλής και η επίμαχη φράση «μεταφράστηκε» σε... αστειότητες! Επικαλέστηκε τη σαρακατσάνικη ρίζα του και είπε ότι «παπάρα» λένε το πρόχειρο φαγητό και μεταφορικά το άχρηστο. Τώρα με αυτές τις εξηγήσεις το έκλεισε ή το άνοιξε το θέμα;
Δυστυχώς για τον Σουφλιά, το θέμα είναι ανοιγμένο εδώ και πολύ καιρό, όπως και η επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Κατ' εξακολούθηση εξαπατούν τους πάντες οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας. Θυμίζουν το λύκο που πασαλείφτηκε με αλεύρι κι έδειχνε το πόδι λέγοντας ότι είναι... η γιαγιά! Γνωρίζουμε ότι είναι λύκοι, που έχουν κάνει τέχνη τους τις μεταμορφώσεις.

2 comments:

pentanostimi said...

οι ''παπαρολογιες' δινουν και παιρνουν
προτεινω να διαλεγουμε την παπαρολογια της ημερας
εγω ηδη ξεκινησα ....
καλησπέρα

Νίκος Λαγκαδινός said...

Γεια σου pentanostimi (με το όμορφο μπλογκ). Καλή η ιδέα σου, για να γελάει και το χειλάκι μας λίγο. Έτσι που κατάντησε η ζωή μας με τους αχαϊρευτους πολιτικούς και τις "παπαρολογίες" τους, πρέπει να ψάχνουμε για αντίδοτα!