Sunday, May 4, 2008

Η ΑΝΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ!



Αυτή είναι η κυρία Άννα Κοκκίνου που την "χαϊδεύουν" διάφοροι δημοσιογράφοι... Όμως η κυρία Άννα Κοκκίνου έχει καταφέρει να εξαπατήσει κάποιους ανθρώπους και εξακολουθεί να χαμογελάει! [Με τον ιδρώτα άλλων, φτιάχνω κι εγώ ανώγεια και κατώγια...] Μέχρι πότε όμως η κυρία Άννα Κοκκίνου θα κοροϊδεύει τον κόσμο με το μισοκακόμοιρο ύφος της; Είχε το (απύθμενο) θράσος να απευθυνθεί σε συνεργάτη του περιοδικού "Δρώμενα" να της φτιάξει το πρόγραμμα για την παράσταση που ανεβάζει με το έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, τη στιγμή που έχει αυτή την εκκρεμότητα με τον διευθυντή του περιοδικού - δηλαδή δεν τον πλήρωσε ποτέ για μια συνεργασία που είχαν στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Μπέκετ.

2 comments:

Unknown said...

Βλέπω, λοιπόν, ότι με την Κοκκίνου έχεις και εκκρεμότητες. Έχω ακούσει ότι χρωστάει γενικώς! Αν σου χρωστάει κι εσένα χρήμα, δεν σε βλέπω να τα παίρνεις... Είναι το ύφος της που παραπλανά. Κι εδώ που τα λέμε, σαν πολύ την χαϊδεύουν οι δημοσιογράφοι! Ό,τι έκανε με τον Βιζυηνό και με τον Καραγκιόζη - πέραν τούτων... ΟΥΔΕΝ!

Unknown said...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠ’ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ....ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΙΚΟΙΟ 1000 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΟΔΑ….ΕΛΕΟΣ!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ» ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΛΑΓΚΑΔΙΝΕ…ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ (ΑΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ)!