Tuesday, November 6, 2012

Μέχρι πότε θα μας φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου;;;;


  • ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;
ΤΙ ΚΑΝΕΙ, πού πάει, και γιατί το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ τον έχει δεχτεί, πόσα δολάρια θα εισπράττει, γιατί πήγε στο εστιατόριο να φάει, χωρίζει με τη γυναίκα του, θα λείπει στον Καναδά, δεν θα βρίσκεται στην Αθήνα για την ψήφιση των μέτρων και του προϋπολογισμού και διάφορες άλλες σαχλαμάρες. Υπάρχουν και όρια. Μη ξαναρχίσει κανείς να μου λέει τι έκανε ο Παπανδρέου, και το Μνημόνιο κ.λπ. Τι θα πει ότι υπέγραψε το Μνημόνιο;;; Αναλογίστηκε ποτέ κανείς το μέγεθος των ευθυνών μας; Ο καθένας χωριστά;;; Είμαστε άγιοι, άμωμοι, ανεπίληπτοι, αλάνθαστοι, δεν παρανομήσαμε, δεν κοροϊδέψαμε το κράτος, δεν το εξαπατήσαμε, δεν φοροδιαφύγαμε;;;
  • ................................
ΞΕΡΩ μια δημοσιογράφο που είναι προβεβλημένη και βγαίνει στο γυαλί κι έχει πει τα μύρια όσα για τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Όμως η λογίστριά της μου είχε πει εμπιστευτικά ότι ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ φορολογική δήλωση!!!!! Κι όμως εξακολουθεί να είναι τιμητής των πάντων, από περιωπής! Λοιπόν, είναι πολύ εύκολο και απλό να ρίχνουμε το ανάθεμα στον Παπανδρέου για να κρύψουμε και τις δικές μας ανομίες. Αν δε ήταν ο Παπανδρέου, θα ήταν κάποιος άλλος. Και στο κάτω της γραφής, ο Παπανδρέου κάτι πήγε να κάνει, αλλά οι ξένοι θέλουν υποτακτικούς, σαν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο και ανόητους σαν τον Τσίπρα!
  • Η χώρα μας έχει χείριστους πολιτικούς.
  • Είναι κανείς τους καλύτερος από τον Παπανδρέου; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΥΤΟ που όμως με νοιάζει είναι να δηλώνει ΠΑΡΩΝ στις πολιτικές εξελίξεις. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσει γιατί έχει αποδειχτεί ότι όλοι τους και στο εναπομείναν ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ πολιτικό λόγο, δεν έχουν ιδέες, δεν έχουν κανένα όραμα για τον τόπο. Αλλά και στις άλλες πολιτικές παρατάξεις είναι όλοι τους πολύ μικροί, ελάχιστοι, γελοίοι, που σκέφτονται μονάχα την προσωπική πολιτική επιβίωσή τους και το μικροκομματικό συμφέρον τους.
  • ................................
Να εκτιμήσουμε τη στάση λόγου χάρη του Φώτη Κουβέλη, αλλά θα γελάσουμε με την απειρία του! Ψηφίζει τον προϋπολογισμό αλλά δεν ψηφίζει τα μέτρα. Ο προϋπολογισμός όμως περιλαμβάνει την υλοποίηση μέτρων, πολλά από τα οποία προβλέπονται στο νομοσχέδιο που θα καταψηφίσει! Η διαστροφή και ο παραλογισμός στη νιοστή!
  • ................................
Ο ΑΛΕΞΗΣ Τσίπρας ζητεί εκλογές αλλά δεν ξέρει για ποιο λόγο, αφού είναι βέβαιο με μαθηματική ακρίβεια ότι δεν πρόκειται ποτέ να τις κερδίσει με αυτοδυναμία. Θέλει να ακυρώσει τις δανειακές συμβάσεις, τα μνημόνια, το καθεστώς επιτροπείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά δεν μας λέει που θα βρούμε τα λεφτά για να επιβιώσουμε! Τραγέλαφος!

No comments: