Friday, November 23, 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Η ασθένεια του πολιτικού συστήματος!!!!


Φωτογραφία: ΣΥΡΙΖΑ: Η ασθένεια του πολιτικού συστήματος!!!!

Παρότι ο φίλος μου ο Στέφανος μου λέει ότι πρέπει ν' αφήσω στην άκρη τις εμμονές μου με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να ακούω τις ανοησίες τους και τα υποκριτικά επιχειρήματά τους καθημερινά και να έχουν φυσικά και κάποιους αβανταδόρους δημοσιογράφους κυρίως των τηλεοπτικών καναλιών. 

Είναι χειρότεροι και από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Εγκλωβίζουν δημοκρατικούς ψηφοφόρους.
Είναι υποκριτές.

Ελεγε, λοιπόν, χτες ο Παπαδημούλης στην εκπομπή του Πρετεντέρη ότι "τέλειωσε η εποχή των επαγγελματιών πολιτικών"!!! 
Αυτό είναι ρουκέτα ηλιθιότητας και μέγιστης υποκρισίας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ κατεξοχήν είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κανείς δεν γνωρίζει -εκτός ελαχίστων περιπτώσεων- τι δουλειά κάνουν.
Ο Παπαδημούλης όσα χρόνια τον γνωρίζουμε είναι βουλευτής του Συνασπισμού - δηλαδή είναι επαγγελματίας πολιτικός...
Ο Λαφαζάνης το ίδιο. 
Κι αν μιλήσουμε και για τον Στρατούλη, θα βάλουμε τα γέλια, αφού είναι επαγγελματίας συνδικαλιστής και τώρα έγινε και με τη βούλα επαγγελματίας πολιτικός.
Είναι φανερό ότι όλοι τους έχουν σπουδάσει στη μεγάλη σχολή της υποκρισίας.
Μέχρι το 1989 υποστήριζαν μετά μανίας, με αρθρογραφία κιόλας και δημοσίως, τα "θαύματα" του υπαρκτού σοσιαλισμού και μετά την κατάρρευσή του, άλλαξαν από τη μια μέρα στην άλλη. 
Οι μεταμορφώσεις τους είναι για εργαστηριακή μελέτη.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ πήγε στη Βαρκελώνη σε εκδήλωση του "αδελφού" κόμματος που είναι υπέρ της αυτονομίας και απόσχισης της Καταλωνίας και μίλησε και τον χειροκρότησαν (καμιά 200αριά άνθρωποι) και μετά διεκδικεί την πλειοψηφία στην Ελλάδα κι αναρωτιόμαστε ποιο κομμάτι του ελληνικού κορμού θα επιχειρήσει να αποκόψει!!!
Οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες της κακιάς ώρας.
...και θέλουν προχωρήσουν χωρίς εμάς - σαν τους τυφλούς του Μρέγκελ - στο γκρεμό! Την Ελλάδα όμως να την αφήσουν ήσυχη...


Παρότι ο φίλος μου ο Στέφανος μου λέει ότι πρέπει ν' αφήσω στην άκρη τις εμμονές μου με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να ακούω τις ανοησίες τους και τα υποκριτικά επιχειρήματά τους καθημερινά και να έχουν φυσικά και κάποιους αβανταδόρους δημοσιογράφους κυρίως των τηλεοπτικών καναλιών.

  • Είναι χειρότεροι και από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
  • Εγκλωβίζουν δημοκρατικούς ψηφοφόρους.
  • Είναι υποκριτές.

Ελεγε, λοιπόν, χτες ο Παπαδημούλης στην εκπομπή του Πρετεντέρη ότι "τέλειωσε η εποχή των επαγγελματιών πολιτικών"!!! Αυτό είναι ρουκέτα ηλιθιότητας και μέγιστης υποκρισίας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ κατεξοχήν είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κανείς δεν γνωρίζει -εκτός ελαχίστων περιπτώσεων- τι δουλειά κάνουν. Ο Παπαδημούλης όσα χρόνια τον γνωρίζουμε είναι βουλευτής του Συνασπισμού - δηλαδή είναι επαγγελματίας πολιτικός... Ο Λαφαζάνης το ίδιο. Κι αν μιλήσουμε και για τον Στρατούλη, θα βάλουμε τα γέλια, αφού είναι επαγγελματίας συνδικαλιστής και τώρα έγινε και με τη βούλα επαγγελματίας πολιτικός. Είναι φανερό ότι όλοι τους έχουν σπουδάσει στη μεγάλη σχολή της υποκρισίας. Μέχρι το 1989 υποστήριζαν μετά μανίας, με αρθρογραφία κιόλας και δημοσίως, τα "θαύματα" του υπαρκτού σοσιαλισμού και μετά την κατάρρευσή του, άλλαξαν από τη μια μέρα στην άλλη. Οι μεταμορφώσεις τους είναι για εργαστηριακή μελέτη.
  • .............................

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ πήγε στη Βαρκελώνη σε εκδήλωση του "αδελφού" κόμματος που είναι υπέρ της αυτονομίας και απόσχισης της Καταλωνίας και μίλησε και τον χειροκρότησαν (καμιά 200αριά άνθρωποι) και μετά διεκδικεί την πλειοψηφία στην Ελλάδα κι αναρωτιόμαστε ποιο κομμάτι του ελληνικού κορμού θα επιχειρήσει να αποκόψει!!!
Οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες της κακιάς ώρας. ...και θέλουν να προχωρήσουν χωρίς εμάς - σαν τους τυφλούς του Μρέγκελ - στο γκρεμό! Την Ελλάδα όμως να την αφήσουν ήσυχη...

No comments: