Monday, November 12, 2012

Ο "χαβαλές" του Θέμου Αναστασιάδη "ως εθνική ψυχανάλυση"!!!


Φωτογραφία: Ο "ΧΑΒΑΛΕΣ" ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ "ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ"!!!

"Άλλη μια σεζόν τα θέλετε ΟΛΑ… και θα τα έχετε, αφού η σάτιρα και η επικαιρότητα κάνουν και φέτος τον τέλειο συνδυασμό στον ΑΝΤ1! Από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00, έρχονται ξανά στην τηλεόραση απίθανα videos, λαμπεροί καλεσμένοι, sexy παρουσίες, κορυφαίο χιούμορ, μεγάλες αποκαλύψεις, σπαρταριστό γέλιο και φυσικά ο ένας και μοναδικός Θέμος Αναστασιάδης..." 
Η εκπομπή άρχισε χτες. Δεν την είδα, αλλά άκουσα κάποια στιγμή τον Γιώργο Παπαδάκη να αποκαλεί χάριν παιδιάς τον Θέμο "κοπρόσκυλο". Είχαν στήσει ένα δήθεν τσακωμό και μετά τις διαφημίσεις επέστρεψαν για να ενημερώσουν τους ηλίθιους που τους παρακολουθούσαν ότι κάνουν ... πλάκα και φυσικά είναι φίλοι και αγαπημένοι κ.λπ.
Η πρόχειρη δικαιολογία του Αναστασιάδη και του κάθε Αναστασιάδη που ισχυρίζεται ότι κάνει σάτιρα από την τηλεόραση, είναι πως η κοινωνία μας είναι μπάχαλο, πως ο κόσμος θέλει να γελάσει, πως ο χαβαλές είναι ο εθνικός ψυχαναλυτής του, πως τάχα μας βοηθάει να ξεπερνάμε και να ξεχνάμε αληθινά προβλήματα και άλλες τέτοιες μπαρούφες που τις εξακοντίζουν χαζογελώντας σαν γύφτικα σκεπάρνια. 
Το ζήτημα είναι ότι σχεδόν όλα τα προγράμματα της ιδιωτικής τηλεόρασης είναι χαβαλετζίδικα.
Και βέβαια θέλουν ψυχανάλυση εκείνοι που πιστεύουν ότι ο κόσμος θέλει να ξημεροβραδιάζεται στη γυάλινη τηλεοπτική χωματερή, όπου οι διάφοροι χαλέδες πλασάρουν ηδονικά καταναλωτικά προΪόντα, ποντάροντας στη σαδιστική ή μαζοχιστική ή σκέτη ερωτομανή καταναλωτική απαίτηση!
Αυτό που κάνουν οι διάφορες "σατιρικές" εκπομπές του Λαζόπουλου, του Ράδιο Αρβύλα, του Αναστασιάδη, και κάποιες άλλες τι είναι;;;
Είναι η καταγραφή, η συλλογή, το πακετάρισμα και το πλασάρισμα των σκουπιδιών που κάθε μέρα εναποτίθενται στη δημοσιότητα μέσω της τηλεόρασης πάλι ή του ραδιοφώνου. Και μιλάμε για δυο πολύτιμα "μέσα" για την ανθρώπινη ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία", τα οποία οι χαβαλέδες της δήθεν σάτιρας τα έχουν κάνει χωματερές!


"Άλλη μια σεζόν τα θέλετε ΟΛΑ… και θα τα έχετε, αφού η σάτιρα και η επικαιρότητα κάνουν και φέτος τον τέλειο συνδυασμό στον ΑΝΤ1! Από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και  Τρίτη στις 24:00, έρχονται ξανά στην τηλεόραση απίθανα videos, λαμπεροί καλεσμένοι, sexy παρουσίες, κορυφαίο χιούμορ, μεγάλες αποκαλύψεις, σπαρταριστό γέλιο και φυσικά ο ένας και μοναδικός Θέμος Αναστασιάδης..."  Η εκπομπή άρχισε χτες. Δεν την είδα, αλλά άκουσα κάποια στιγμή τον Γιώργο Παπαδάκη να αποκαλεί χάριν παιδιάς τον Θέμο "κοπρόσκυλο". Είχαν στήσει ένα δήθεν τσακωμό και μετά τις διαφημίσεις επέστρεψαν για να ενημερώσουν τους ηλίθιους που τους παρακολουθούσαν ότι κάνουν ... πλάκα και φυσικά είναι φίλοι και αγαπημένοι κ.λπ.
  • ...........................
Η πρόχειρη δικαιολογία του Αναστασιάδη και του κάθε Αναστασιάδη που ισχυρίζεται ότι κάνει σάτιρα από την τηλεόραση, είναι πως η κοινωνία μας είναι μπάχαλο, πως ο κόσμος θέλει να γελάσει, πως ο χαβαλές είναι ο εθνικός ψυχαναλυτής του, πως τάχα μας βοηθάει να ξεπερνάμε και να ξεχνάμε αληθινά προβλήματα και άλλες τέτοιες μπαρούφες που τις εξακοντίζουν χαζογελώντας σαν γύφτικα σκεπάρνια.  Το ζήτημα είναι ότι σχεδόν όλα τα προγράμματα της ιδιωτικής τηλεόρασης είναι χαβαλετζίδικα.
  • ...........................
Και βέβαια θέλουν ψυχανάλυση εκείνοι που πιστεύουν ότι ο κόσμος θέλει να ξημεροβραδιάζεται στη γυάλινη τηλεοπτική χωματερή, όπου οι διάφοροι χαλέδες πλασάρουν ηδονικά καταναλωτικά προΪόντα, ποντάροντας στη σαδιστική ή μαζοχιστική ή σκέτη ερωτομανή καταναλωτική απαίτηση! Αυτό που κάνουν οι διάφορες "σατιρικές" εκπομπές του Λαζόπουλου, του Ράδιο Αρβύλα, του Αναστασιάδη, και κάποιες άλλες τι είναι;;; Είναι η καταγραφή, η συλλογή, το πακετάρισμα και το πλασάρισμα των σκουπιδιών που κάθε μέρα εναποτίθενται στη δημοσιότητα μέσω της τηλεόρασης πάλι ή του ραδιοφώνου. Και μιλάμε για δυο πολύτιμα "μέσα" για την ανθρώπινη ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία", τα οποία οι χαβαλέδες της δήθεν σάτιρας τα έχουν κάνει χωματερές!

No comments: