Thursday, October 27, 2016

ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ !!!!


Εθνική γιορτή σήμερα. Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Ο καθένας έχει χρέος να μην απαρνιέται την ταυτότητά του, να μην προδίνει την ιστορία του, να μην απιστεί στην προέλευσή του. Και τούτο διότι ο άνθρωπος δεν έχει μονάχα βάθος χρόνου ατομικό. Εμείς οι Έλληνες ζήσαμε ουκ ολίγες και μεγάλες εθνικές συμφορές, οι οποίες περισσότερο από καταστροφές ήταν ταπεινώσεις. Ωστόσο, πάντα μετά μας έλεγαν ν’ ανοίξουμε την αγκαλιά μας στους εχθρούς μας.
Και το κάναμε αυτό, καταπίνοντας τα πικρά μας δάκρυα. Τώρα πια δεν έχουμε «μεγάλες ιδέες» και φυσικά προ πολλού έχουμε ξαρματώσει από κάθε επιθετική διάθεση και οι παραδόσεις μας έμειναν απλώς μνήμες ευλαβικές και καντηλάκια αναμμένα. Πρέπει  να είμαστε φίλοι με όλους όσοι μας επιτέθηκαν, μας σκότωσαν, μας κατέστρεψαν, γενικώς ταλαιπώρησαν το βασανισμένο κορμί της δύστυχης πατρίδας μας.
Τώρα όμως που οι περιπέτειες δεν έχουν τελειώσει, δεν ξέρουμε ποιους να ονοματίσουμε για εχθρούς!!! Τους συμμάχους, τους δανειστές, την άθλια συμμορία που κρατάει την κυβερνητική εξουσία, τους εαυτούς μας;;;; Σε ποιους να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ;;; Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι υπάρχει ένα πεπρωμένο κι αυτό δεν είναι εκείνο που μας προσφέρουν οι μαφιόζοι του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν το θράσος να βγάζουν και ανακοινώσεις για να τιμήσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου... Ποιοι;;; Αυτοί που συνέβαλαν και συμβάλλουν καθημερινά στο να ζούμε έναν βρικολακιασμένο μεσαίωνα!!!!

No comments: