Monday, February 18, 2013

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ


  • «Η βιασύνη του Αλέξη Τσίπρα να πάρει το ρόλο που είχε το ΠΑΣΟΚ, ώστε να καθίσει κι αυτός στην κυβερνητική καρέκλα, δεν κρύβεται», δήλωσε (Real News) και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το επιτύχει. Αλλά άγνωστες οι βουλές του λαού! 
Για νεοφιλελεύθερο ακροδεξιό φονταμενταλισμό κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση του Μνημονίου ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία που έδωσε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Η Αριστερά απαντά στη στρατηγική της έντασης».
ΩΣΤΟΣΟ, για στρατηγική της έντασης θα μπορούσε κανείς να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι αυτήν ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, με τις διαδηλώσεις, τις συγκεντρώσεις, τους "αγανακτισμένους", τα διάφορα κινήματα του τύπου "δεν πληρώνω", τη διάλυση των γιορτών για τις εθνικές επετείους, την απαξίωση των πάντων και τον μηδενισμό κάθε προσπάθειας προς μια κατεύθυνση ειρηνικής πορείας της χώρας. 
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αλήθεια ότι δημιουργούν γεγονότα στα οποία προσδίδουν φανταστικές διαστάσεις.
Αυτό που είπε η Σακοράφα στην Κ.Ε., ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «χάσει λίγο την μπάλα», εκφράζοντας τον φόβο «ότι για το λαό αυτό μεταφράζεται σε ένα αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης», αποτυπώνει την πραγματική κατάσταση στο χώρο του πολιτικού αυτού μορφώματος που έχει φιλοδοξίες, αλλά δεν μπορεί να τις πραγματοποιήσει γιατί δυστυχώς γι’ αυτό ο βηματισμός του είναι μικρός, τρελός και αλλοπρόσαλλος!
  • Δυστυχώς ο Τσίπρας αναλώνεται σε φραστικές υπερβολές και αυτό δεν πρόκειται να του προσπορίσει παρά κάποιες ευφρόσυνες στιγμές στο κομματικό του ακροατήριο και τίποτε περισσότερο. Στο κομματικό του ακροατήριο που είναι ένα... ζωντανό ακροατήριο και όχι (κατά δήλωσή του)... νεκροταφείο!!!!!

No comments: