Thursday, February 7, 2013

Κι επειδή πολύ μας απασχολεί η πολιτική!!!

Πάλι θα μιλήσω για τους πολιτικούς που έχουν γίνει υποχείρια των μέσων ενημέρωσης. Οποιαδήποτε ώρα της μέρας κι αν ανοίξετε ένα τηλεοπτικό κανάλι, θα δείτε παραταγμένους πολιτικούς να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους να μιλήσουν!!! Κι όταν δεν μιλάνε... τσακώνονται, χειρονομούν, βρίζουν ο ένας τον άλλον (πρόσφατος ο καβγάς του Χαϊκάλη με τον Γεωργιάδη). 
  • Μα οι πολιτικοί πληρώνονται από τον ελληνικό λαό για να ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια;;; 
Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει σε άλλες χώρες, αλλά εδώ είναι πρωτοφανές!! Έχω πάντως την εντύπωση ότι ένα κομμάτι των μέσων ενημέρωσης στη συνείδηση του λαού είναι διεφθαρμένο, ασύδοτο, αδίστακτο και ανεύθυνο. Βλέπετε καθημερινά με ποιο τρόπο λειτουργούν κάποιοι τηλε-δημοσιογράφοι που αρκετές φορές κουνάνε το δάχτυλο και απειλούν και κόβουν και ράβουν και με τον τρόπο τους διώχνουν....

  • Προφανώς αυτοί οι δημεγέρτες τηλε-δημοσιογράφοι έχουν ως ομόζυγους... πολιτικούς χαρακτηριζόμενους από την ίδια φαυλότητα.
Ο πολιτικός και να μην είναι φαύλος, είναι τελικά υποχρεωμένος να λαμβάνει υπόψη του τους τηλε-εισαγγελείς, δηλαδή τη ΔΥΝΑΜΗ η οποία μπορεί ενδεχομένως να του στρατολογήσει οπαδούς και να του στείλει εκλογείς στην κάλπη. Έχει κανείς την εντύπωση ή καλύτερα την πεποίθηση ότι έχει συναφθεί ένα άγραφο συμβόλαιο μεταξύ των πολιτικών και των μέσων ενημέρωσης. Ο πολιτικός είναι χρεώστης στα μέσα ενημέρωσης, άρα είναι εξαρτημένος, αν όχι άμεσα, τουλάχιστον έμμεσα.

No comments: