Friday, October 19, 2007

Συνήθεις λεονταρισμοί από Ψωμιάδη


Συνήθεις λεονταρισμοί από Ψωμιάδη

«Φουντώνει» μέρα με την ημέρα το κλίμα δυσαρέσκειας στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, για μια σειρά από κυβερνητικούς χειρισμούς, με πλέον πρόσφατο παράδειγμα το χθεσινό «ξέσπασμα» του «γαλάζιου» νομάρχη Θεσσαλονίκης, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός. «Τέρμα τα χαϊδέματα και η περίοδος ανοχής», ήταν το αυστηρό μήνυμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη προς την κυβέρνηση, με αφορμή τα έργα για την αντιπλημμυρική προστασία του νομού.

Μιλώντας στη σύσκεψη του συντονιστικού νομαρχιακού οργάνου, ο κ. Ψωμιάδης στάθηκε επικριτικός προς συγκεκριμένα υπουργεία, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να δίδονται εντολές χωρίς να συνοδεύονται από τα ανάλογα κονδύλια. «Μέχρι στιγμής, για συντήρηση πήραμε 500.000 ευρώ και περιμένουμε άλλα 500.000 ευρώ. Αντιλαμβάνεστε, όμως, ότι αυτά δεν φτάνουν ούτε για τη συντήρηση», επισήμανε ο κ. Ψωμιάδης και τόνισε ότι «πρέπει η κεντρική εξουσία να είναι ειλικρινής, όταν απευθύνεται στην αυτοδιοίκηση».
Επικαλούμενος σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με το ίδιο αντικείμενο, ο νομάρχης έκανε λόγο για «κοροϊδία», αφού, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Ως νομαρχία μας ανέθεσαν να έχουμε την ευθύνη συντήρησης των δρόμων και για τα αντιπλημμυρικά έργα. Από τα 33 σημεία για τα 5 έχουμε πάρει χρήματα. Για τα 28, δυστυχώς, δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ το 2007! Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Καλές είναι αυτές οι συναντήσεις, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα πάνε και θα πούνε μόνο τυπικά πράγματα. Καλό είναι να βρισκόμαστε, αλλά να μην κοροϊδευόμαστε». Περαιτέρω, ο νομάρχης άφησε αιχμές και για την Εγνατία Οδό Α.Ε., καταγγέλλοντας ότι δεν μεριμνά για τη συντήρηση των επαρχιακών δρόμων που έχουν υποστεί φθορές. [Ημερησία, 19/10/2007]

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει ότι «Τέρμα τα χαϊδέματα και η περίοδος ανοχής». Μήπως μπορεί να μας πει τι προτίθεται να κάνει; Μα είναι αστείος. Ο μέγας λαϊκιστής Ψωμιάδης "δουλεύει" τους πάντες. Την πολιτική την έχει κάνει κομπολόι. Βέβαια, ο καθείς μπορεί να καταλάβει ότι ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είναι ο μέγας και αποφασιστικός εχθρός "πολιτικών" ανδρών σαν τον Ψωμιάδη. Αλλά η μακαρία αποδοχή ενός Ψωμιάδη με την αλλοπρόσαλλη έως και γελοία συμπεριφορά του, δυσκολεύει την εξυγίανση της κοινωνίας μας που θέλει ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και όχι ΞΥΛΟΣΧΙΣΤΕΣ!

1 comment:

Sting said...

Ο κοσμάκης εδώ πάνω, παρά το άγριο δούλεμα που τρώει καθημερινά από τον ανίκανο αλλά θρασύτατο πολιτικό, πίνει νερό στο όνομά του.
Μιλάμε για μεγάλη σχιζοφρένεια.