Friday, October 5, 2007

Ο νεαρός ληστής

Όλοι οι πατεράδες του Συνασπισμού θα πρέπει σήμερα να αισθάνονται ένοχοι επειδή ο γιος ενός ανώτερου στελέχους του, έγινε ληστής; Αυτό είναι εξωφρενικό. Καθώς επίσης και με τις μοντέλες, επειδή κάποια συνελήφθη με κοκαϊνες, πάει να πει ότι όλες πρέπει να αισθάνονται ένοχες; Για ηρεμείστε. Καλώς έκανε η Καθημερινή κι έγραψε το όνομα του νεαρού, διότι έτσι πρέπει. Πώς δηλαδή άλλα παιδιά τα βγάζουν στις βιτρίνες και τα εξευτελίζουν, βγάζοντας και στα κανάλια τους θείους, τις θείες, τις γιαγιάδες και λοιπούς συγγενείς έως 5ου και 6ου βαθμού, ακόμα και γειτόνισσες και περαστικούς! Αν η Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων το απαγορεύει, τότε κάτι δεν πάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Αυτό δεν λέγεται δημοκρατία, αλλά... λογοκρισία! Δεν είπαμε, βέβαια, να τους διαπομπεύουν στην πλατεία Συντάγματος, αλλά να λένε το όνομά τους. Να ξέρουμε από ποιους πρέπει να φυλαγόμαστε. Είναι δυνατόν να τον πηγαίνουν με κουκούλα πέρα-δώθε; Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;

ΥΓ. Μη τολμήσει κανείς και μιλήσει για τα περί... Πολύδωρα. Καμιά σχέση. Είναι αλήθεια ότι χρειαζόμαστε τη διαφάνεια παντού αλλά δεν ενοχοποιούμε κανέναν Συνασπισμό. Απλώς, οι πατεράδες έχουμε ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για ορισμένες συμπεριφορές. Αυτά. Κατά τ' άλλα ο πατέρας του "ληστή" έχει πράγματι τη συμπάθειά μας, αφού γενικώς χαίρει και εκτίμησης - και όχι μόνο στο χώρο της Αριστεράς.

2 comments:

plants VS anunaki said...

Έτσι όποιος κάνει κάτι που δεν είναι αποδεκτό απο την κοινωνία και την κοινή ηθική να διασύρεται.
Επίσης εχω να πω,για όλα αυτά τα αποβράσματα που κάνουν αλητείες να δημοσιοποιούνται τα ονοματά τους και να κρίνονται απο τους Αναμάρτητους κριτές-καλεσμένους των μεσημεριανών.
Η Τατιάνα και η Λαμπύρη είναι αυτές που θα μας προστατέυουν απο αυτά τα καθάρματα.

monahikoslikos said...

Όλα στη φόρα. Αέρα να φύγει η χολέρα.
Επί του συγκεκριμένου τη συμπάθειά μου στο στέλεχος που μια ζωή περπάτησε χωρίς παραστρατήματα στο δύσκολο δρόμο της Αριστεράς.